• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook profil resmim:(

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar önemli bi mevzu değil ama ben bişeye taktım mı takarım..sinirden ölüyorum şuan... dun bir foto çetip face .e attım... yüzüm ve saçlarım gözüküyor.saçlarım da göğüslerimin altına kadar uzanıor... fotoy face.e attım foto tam gözüküyor ama profil resmi yapmak istediğimde resmin tamamını kabul etmiyor illa kesecek.... o da omuzlarıma kadarını alıyor...sadece suratımı yani... e hadi öyle olsun dedim... ama profil resmi öyle gözükse de tıkladığınızda tüm resmi göstermesi gerekmez mi? bende mal gibi kesik bi foto gösteriyor.... omuzlarımdan gerisi yok :( ne saçma iş yaa... millet at üstünde resim atıyor hepsi sığıyor da benim neden olmadı? bir de foto boyutunu da küçülttüm yine de olmuo çıldırcam...5-6 kere denedim..
milletin anasayfası benim aptal resmimle dolmuştur hep:( sinirden ölcem..taktım uğraştım 1 saat yapamadım hala...offf.

kızlar önemli bi mevzu değil ama ben bişeye taktım mı takarım..sinirden ölüyorum şuan... dun bir foto çetip face .e attım... yüzüm ve saçlarım gözüküyor.saçlarım da göğüslerimin altına kadar uzanıor... fotoy face.e attım foto tam gözüküyor ama profil resmi yapmak istediğimde resmin tamamını kabul etmiyor illa kesecek.... o da omuzlarıma kadarını alıyor...sadece suratımı yani... e hadi öyle olsun dedim... ama profil resmi öyle gözükse de tıkladığınızda tüm resmi göstermesi gerekmez mi? bende mal gibi kesik bi foto gösteriyor.... omuzlarımdan gerisi yok :KK43: ne saçma iş yaa... millet at üstünde resim atıyor hepsi sığıyor da benim neden olmadı? bir de foto boyutunu da küçülttüm yine de olmuo çıldırcam...5-6 kere denedim..
milletin anasayfası benim aptal resmimle dolmuştur hep:KK43: sinirden ölcem..taktım uğraştım 1 saat yapamadım hala...offf.
ne ile çektiğinize bağlı resmin çözünürlüğü çok gelmiş olabilir boyuttan ziyade çözünürlük önemli oluyor çünkü

yeni bir telefon aldım...evet çözünürlüğü yüksek bayağı... e peki ne yapmam lazım?
profil resmine sağ tık yap özelliklerden bir çözünürlüğüne baksana canım ne kadarmış misal benim yarı belime kadar olan bir foto 42.1 kb.mış

Ah sosyal medya kızları ne hale getirdin

yaa mesele bu değil...mesele benim kendime duyduğum özgüven..ben herşeyin üztesinden gelirim zihniyetim... ben nasıl bunu kavrayamam,yapamam düşüncesi...

misal bigün evde annemle konuşurken muhabbet geldi. portakallı tavuk nasıl yapılıo acaba vs... ben de dedim ki ne var, malzemesini alırsın yaparsın dedim...annem de "yok kızım biz yapamayız onu aşçılar anca yapar ,biz yapsak bişeye benzemez"dedi...
BEN HEMEN , NE DEMEK BİZ YAPAMAYIZ..hepimizi Allah yarattı, bal gibi de yaparım, alasını da yaparım dedim..oturdum yaptım..:) bunda da mesele, ben iki uyduruk teknolojik işin içinden nasıl çıkamam? iki ayar verip yapmam lazımdı nasıl olmadı mevzusu:)

Arkadaşında dediği gibi No Crop adlı uygulamayı indirin resminizi kesmeden kare halinde kenarlarında boşluk bırakarak kaydedin bu uygulama ile, telefonunuzun fotoğraf çekme ayarlarından da 4:3 / varsa 4:4 şeklinde bir boyut seçin. Bundan sonra kare halinde ya da kareye daha yakın dikdörtgen şeklinde çeker profil resmi yapacağınız zaman kesildi diye sıkıntı yaşamazsınız.

Ayrıca bu kadar basit şeyler için bu denli hırslanmayın, teknolojik aletler, bilişim vs. gibi konular çok dallı budaklı, çok detaylı şeyler, sinir ve hırs yapınca işin içinden hiç çıkılmaz :D

çözünürlük: 720/1280
boyut:180kb
boyutu çok gelmiş benim resmim neredeyse boydan 42.1 kb sizin 180 çok gelmiş çeşitli programlar var arkadaşların dediği gibi en basiti photoshoptur oradan boyut ayarlarıyla oynayabilirsiniz

boyutu çok gelmiş benim resmim neredeyse boydan 42.1 kb sizin 180 çok gelmiş çeşitli programlar var arkadaşların dediği gibi en basiti photoshoptur oradan boyut ayarlarıyla oynayabilirsiniz
Anladim tesekkurler, basima agri girdi sinirden toptan kaldirdim profil fotoğrafını fotoğraf yok şuan

canım, milletin sayfası senin denemelerle dolmuştur diyosun ya, hemen onları sadece ben olarak gizliliğini ayarla, millete denemeler gözükmez hiç olmazsa

yaa mesele bu değil...mesele benim kendime duyduğum özgüven..ben herşeyin üztesinden gelirim zihniyetim... ben nasıl bunu kavrayamam,yapamam düşüncesi...

misal bigün evde annemle konuşurken muhabbet geldi. portakallı tavuk nasıl yapılıo acaba vs... ben de dedim ki ne var, malzemesini alırsın yaparsın dedim...annem de "yok kızım biz yapamayız onu aşçılar anca yapar ,biz yapsak bişeye benzemez"dedi...
BEN HEMEN , NE DEMEK BİZ YAPAMAYIZ..hepimizi Allah yarattı, bal gibi de yaparım, alasını da yaparım dedim..oturdum yaptım..:) bunda da mesele, ben iki uyduruk teknolojik işin içinden nasıl çıkamam? iki ayar verip yapmam lazımdı nasıl olmadı mevzusu:)
Bu kadar hirsli anlatinca ulkenin basina geciyosun sandim altiustu face fotosu bide portakalli tavuk :D ne demeeek yapaaamamm :D

Back