Izlerken ben de fark ettim. Obama tokalaşırken Erdoğan'ın kolunun üst kısmına pat pat yaptı küçük kardeşlere yaptığımız gibi. Erdoğan da elini onun elinin üzerine koydu.
Sırf bunun için konu açmak istemedim; fotoğrafa bakın. El sıkışmışlar ve Erdoğanın diğer eli de Obama'nın elinin üstünde, dikkat edin. Bu bir vücut dili mesajı, Erdoğan üstün el pozisyonu yapıyor. Ve Erdoğan bunu hep yapıyor, diğer liderlerle başka zamanlarda çekilen fotoğraflarına da bakabilirsiniz :) üstün el pozisyonu karşı tarafa, "kontrol bende, olaya hakimim " gibisinden psikolojik mesaj veriyor. Erdoğan bunu bilmeyerek de yapıyor olabilir, bilmiyorum :) paylaşmak istedim; sevmeseniz de, ülkemizi temsil ediyor sonuçta. Liderlik adamın ruhunda var
"Biz de Ermeniyiz " çıkışını yapan milletten, Fransa bayrağı profili de beklenirBende face de yapanları gördüm şaşırdım tabi ki üzücü ölenler normal masum vatandaşta
aynı duyarlılığı bizim ülkenin terör saldırısında ölen vatandaşları için gösterilmemişken bu uygulamayı yapmak bana saçma ve gereksiz geldi
Lübnan'da yaşananların bizim ülkemizde de yankı bulmaması acı değil mi?Ben paris e de cok uzuldum.
Lakin ayni saldiri iki gun once lubnanda da olmus bunu ise tepkilerden ogrendim.
Gercekten batiya gittikce insan hayati daha bir degerleniyor.
Gelismemis ulkelerdeki insanlara ise batinin hayvanina verilen deger verilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?