- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
ikisi aynı şey değil.Hrant Dink bu ülkenin insanıydı.Ölümünden biz sorumluyuz.Lütfen karıştırmayın"Biz de Ermeniyiz " çıkışını yapan milletten, Fransa bayrağı profili de beklenir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisi aynı şey değil.Hrant Dink bu ülkenin insanıydı.Ölümünden biz sorumluyuz.Lütfen karıştırmayın"Biz de Ermeniyiz " çıkışını yapan milletten, Fransa bayrağı profili de beklenir![]()
Kadinlarkulubunde bile bakilinca Lubnan ile ilgili tek bir haber yokken, Paris ile ilgili 20ye yakin haber var.Lübnan'da yaşananların bizim ülkemizde de yankı bulmaması acı değil mi?
Bende Fransa Katliamı vesilesiyle öğrendim![]()
Allah hepsine rahmet etsin, Dünya hep beraber teröre dur demek ve ölenler kim olursa olsun birlikte üzülüp hareket etmek zorunda.
Kadinlarkulubunde bile bakilinca Lubnan ile ilgili tek bir haber yokken, Paris ile ilgili 20ye yakin haber var.
Lubnan da oyle her gun patlayan bir yer degil ki, ulusal yas ilan edilmis.
Bati ulkelerinin tutumu zaten belli, Ankara'daki patlama da hicbir yanki bulmadi sosyal medyada.
Bari kismen (kultur olarak) yakin olan ulkemizde bu kadar "yok" sayilmasaydi.
Biz mi sorumluyuz?ikisi aynı şey değil.Hrant Dink bu ülkenin insanıydı.Ölümünden biz sorumluyuz.Lütfen karıştırmayın
evet biz sorumluyuzBiz mi sorumluyuz?![]()
Siz sorumlu olun madem, ben değilim valla.evet biz sorumluyuz
ama g-20 zirvesinde Obama tasmasından çekti. keşke uygulamada da iyi işler çıkarabilse.![]()
Sırf bunun için konu açmak istemedim; fotoğrafa bakın. El sıkışmışlar ve Erdoğanın diğer eli de Obama'nın elinin üstünde, dikkat edin. Bu bir vücut dili mesajı, Erdoğan üstün el pozisyonu yapıyor. Ve Erdoğan bunu hep yapıyor, diğer liderlerle başka zamanlarda çekilen fotoğraflarına da bakabilirsiniz :) üstün el pozisyonu karşı tarafa, "kontrol bende, olaya hakimim " gibisinden psikolojik mesaj veriyor. Erdoğan bunu bilmeyerek de yapıyor olabilir, bilmiyorum :) paylaşmak istedim; sevmeseniz de, ülkemizi temsil ediyor sonuçta. Liderlik adamın ruhunda var
Tasma filan noluyoruz? Uygulama aşamasında baskinlik kuramiyor demek istiyorsun ama kullandığın kelime çok çirkinama g-20 zirvesinde Obama tasmasından çekti. keşke uygulamada da iyi işler çıkarabilse.