Facebook delisi olanlar

Barbi03

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
1.072
6
0
Afyon
Böyle bi konu var mi bilmiyorum ama göz attim bulamadım. Kizlar benim face vardi dondurmuştuk sonra geri açtık erkek arkadaşımla resmen face delisi gibiyim hergün bakmasam rahat edemiyorum var mi aramızda ben gibi face bağımlısı olan

facebook delisi değilim ama facebook a deli oluyorum :)) bu sayılmaz heralde değil mi :)

Bende delisi sayılmam,ama bazen beni msne ekleyip adını söylemeyen seni tanıyorum diyen insanların kim olduğunu ordan öğreniyorum aratıp.Bu konuda işime yarıyor. .

her sabah işe geldiğimde yaptığım ilk iş müzik açmak ve face e göz atmak.bağımlılık derecesinde değil ama seviorum facede dolanmayıhihoyyyt

ben de akşam eve gelince açıp bir bakıyorum fazla zama geçiremiyorum çabuk sıkılıyorum... önceden kurumda serbestken tüm günpcde açıktı

delisi değilim ama severim facebooku boshayallersmile

bende öyleydim bir zamanlar sürekli açıktı facebookum donduruyordum dayanamayp tkrar açıyordum ama tamamen kapattım şimdi açılmıyo :) kafam rahat valla

Ben hergün girer bakarım :) eskiden farmville oynardım onun delisiydim, ama artık oyunu engelledim kafam rahat :) sadece kimler neler paylaşmış ona bakıyorum. Delisi değilim yerimseniben

bende facebook ve kadınlar kulubü bağımlısıyım :içelim:facede takılmak hoşuma gidiyo çok komik yazılar oluyo videolar vs.
arkadaşlarımın fotoğraflarına bakmak güzel..
düzgün kullandıktan sonra güzel bişey

Can sıkıntısından bende çok sardım şu aralar bilmiyorumkismile

Kapatım kafam rahat çok şükür. Kapatın öyle rahatlıyorsunuz ki... Orada ne kadar boş ve saçma zaman geçirdiğinizin farkına varıyorsunuz. Orada harcıyacağınız vakti, çok daha verimli harcayabilirsiniz kapattığınızda. Kesinlikle kapanmalı facebook'larr !! :hooray:

aynen katılıyorum kk çok daha iyi face çok sıkıcı bende dondurdum açmayı düşünmüyorum..

valla delisi değilim işyerinde boşken zaman geçirmek için oyunlara takılıyorum facede. onun dışında evde falan açmıyorum.

delisi degilim fakat uyeliğim var erkek arkadasımı takip ediyorum bu sayede ancak cok tartısıyoruz yorum yapanlar begenenler falan derken zaman ölüyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…