• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook da paylaşım yapmayan var mı?

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Kızlar 2009 yılından beri en sık kesintisiz kullandığım sosyal paylaşım sitesi facebook.. Fakat birşey dikkatimi çekti uzun zamandir paylasim yapmıyorum en son 1 buçuk yil önce evlilik fotografimi paylasmisim :) cok sık kullanıyorm aslında ama surekli insanları takip ediyorun haber okuyorum falan.. Herkes adım attığı yeri bildiriyor.. Geçenlerde bi arkadaşım aradı evde durmaktan sıkılmıyor musun dedi :) hiç bildirim yapmıyorm diye diyor sanirim :) Bana paylaşım yapmak tuhaf geliyor sanki birsey paylasmaya utanıyorum aslında normal hayatta çok sosyal biriyim ama paylaşım yapamıyorum nedense

Kızlar 2009 yılından beri en sık kesintisiz kullandığım sosyal paylaşım sitesi facebook.. Fakat birşey dikkatimi çekti uzun zamandir paylasim yapmıyorum en son 1 buçuk yil önce evlilik fotografimi paylasmisim :) cok sık kullanıyorm aslında ama surekli insanları takip ediyorun haber okuyorum falan.. Herkes adım attığı yeri bildiriyor.. Geçenlerde bi arkadaşım aradı evde durmaktan sıkılmıyor musun dedi :) hiç bildirim yapmıyorm diye diyor sanirim :) Bana paylaşım yapmak tuhaf geliyor sanki birsey paylasmaya utanıyorum aslında normal hayatta çok sosyal biriyim ama paylaşım yapamıyorum nedense

ben de sık kullanıyorum ama paylaşım yapmıyorum, bence facede paylaşım yapmanın modası geçti artık, gerçi o yapmazsa bu yapmazsa ne anlamı kalcakta:KK53:
belli bi yaşın üstü paylaşım yapıyor artık facebookta

Ben önce dondurdum sonra kökten sildim :) silme işlemini duyunca tamamen kapattım.

Ben Facebook , İnstagram ve Swarm kullanıyorum. Çoğu kişi bu üçünü özellikle Swarm'ı çöpçatan sitesi yapmış . Halbuki ben gittiğim bir mekanı artısıyla eksisiyle değerlendirenleri görüyorum. İnstagram'ı fotoğraf ve kısa video özellikleri için beğeniyorum . Bir çiçek üzerindeki böceği paylaştığınızda İnstagram'da 'Hımm sanatsal çalışma'' oluyor. Facebook'taysa '' Yaaa çoluk çocuk işi '' oluyor . Benim gözlemlediğim hep bu. :110: Facebook daha çok konu komşu akraba kim nerde ne yapmış magazinsel olaylarda ve kendi resim arşivim için işime yarıyo açıkçası.:halay:

bende pek paylaşım yapmam, ama sürekli ordayımç bizim bu durumumuz araştırılmalı :deli:

Back
X