facebook da bazılarının her yaptığı paylaştığı şeyler beğenenilirken bazılarınınki..?

sensiz_olmazki5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
238
0
0
İzmir
mesela benm paylaştıklarımı belli kişiler beğeniyor.yani diğrleri esmi geçiyo acaba çünkü facede bir sürü kişi oluyo neden beğenmiyorlar yaniii sevemdikleri için mi yoksa takmıyolarmı? diğerlerininkini şıp şıp beğeniyolarrr? sinirime dokunuyoooo..sonra bir kaç kşişiye sordum görmedik diyolar .nasıl görmezler ya herkesinkiler görünüyorda facebook benimi gizliyooooooo

E belki gerçekten de beğenmiyorlardır senin paylaştıklarını, olamaz mı? Ben de mesela çok nadir basarım Beğen butonuna. Yani saçma gelir öyle her videoyu her resmi beğenip durmak. Beğendiğim iletiler de genelde aynı kişilere ait olur çünkü o kişiler kafama uyar, onların tarzı bana iyi gelir.

Valla şu çok beğeni alma tasası nedir anlamıyorum
birileri beğensin diye mi yoksa hoşunuza gittiği için mi paylaşıyorsunuz paylaştıklarınızı?

eğer cok begenılmek istiyorsan gönderini herkese ac herkes gorsun begensın kımse senın paylastıgını begenmek zorunda değil ki ayrıc hadı begenmedıler dıyelım dert mi bu allah aşkına allah başka dert vermesin

Çok komiksin inan.
Bu kadar önemseme facebooku.
Madem sinir oldun, seni beğenmeyenleri sil gitsin.
Ama nasıl silersin, fotoğraflarını falan göremezsen dünyan yıkılı dimi?

Bu ne yahuuu. facebooku ve ordaki paylaşımları bu kadar büyütmeyin Allah aşkına. Beğenmezlerse beğenmesinler ne olacak yani. paylaşımlarını beğenmiyorlar mı o zaman sende onları cezalandır hiç bişey paylaşma tövbe tövbeee

Valla şu çok beğeni alma tasası nedir anlamıyorum
birileri beğensin diye mi yoksa hoşunuza gittiği için mi paylaşıyorsunuz paylaştıklarınızı?

Bence birileri beğensin, herkes onu takip etsin diye..Yoksa böyle birşeyi niye dert yapsın ki? Bahsettiği kişiler gibi onunda paylaştıklarını bir sürü kişinin beğenmesini istemesi bana ilginin onun üzerinde olmasını istiyormuş gibime geldi.Belki de beğenen kişi sayısı az beni o kadar kişi seviyor, takip ediyor, diğerlerinin paylaştıklarını beğenen sayısı fazla onlar çok takip ediliyor diye de düşünüp kıskanıyor olabilir. Sanırım populer olmak istiyor.

bende herkesin herşeyini beğenmem..onlamı uğraşıcam ..
beğendin ,yorum yaptın ,vs.zaman kaybı..

Amaaan fıstık bu da dert mi Bırak beğenmesinler bin türlü düşünce vardır insanların kafasında neyin neden olduğunu anlayamayız ki salla gitsin sen takılma bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…