Facebook begeni

Kadın erkek face listesinde olan insanlara beğeni yapıyor. ama bu adam evli ve beğeni yaptığı, çocu kadın da evli. Beğeni yaptığı genç güzel bekar kizlar da var. O evli kadınlar da her gonderisinin altında beğeni yapıyorlar. Onların kocaları rahatsız olmazken, benim rahatsız olmam tuhaf geliyor.

Bu insanların çoğu iş ve tanıdık çevresi. Çok sosyal bir insan. Ben de tamtersi. Sırf bunları görebilmek için fake bir hesap açıp izledim. Benim sosyal medya da tek hesabım bu forum. Arayışta mi acaba bu adam

Çok seviyorum sosyal medya kullanmayan kocamı son mesajına dayanarak yazıyorum, sanki kendi kendine kuruluyorsun. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme bence ☺

Bu kadar dert edineceğinize siz de hesap açın madem. Belki öküz altında buzağı aramayı bırakırsınız.

Adam arayışta diyelim arkadaşlarının eşlerine göz koyacak tıynette biri mi eşiniz? Evli kadınları mı ayartmaya çalışacak yani like yaparak Ha yok öyle biri diyorsanız like olmasın derdiniz bu olsun. Yani bazen kıskançlıktan ne dediğini asla bilmiyor kadınlarımız bence. Siz de o dönemdesiniz sanırım.Şu konuya dışarıdan bi gözle bakmanızı tavsiye ederim

hiç kendimi kasmam söylemeden onu kadını takipten cıkartıyorum. eĞer faceboktaysa takipten cık dıyorum bakın arkadaslıktan değil takipten çık basıyorum.Hala arkadaslar ama gönderiler anasayfaya düşmüyorum.ben sinir olmuyorum kocamda görmüyor. anca özellikle profile girip görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…