-
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Ben olsam ne beğeniyosun derdim :)Ben de hoşlanmıyorum ama bunu neden yapıyor, onu merak ediyorum. Koca adama soramiyorum da, neden böyle diye :)
Bu kadar dert edineceğinize siz de hesap açın madem. Belki öküz altında buzağı aramayı bırakırsınız.Kadın erkek face listesinde olan insanlara beğeni yapıyor. ama bu adam evli ve beğeni yaptığı, çocu kadın da evli. Beğeni yaptığı genç güzel bekar kizlar da var. O evli kadınlar da her gonderisinin altında beğeni yapıyorlar. Onların kocaları rahatsız olmazken, benim rahatsız olmam tuhaf geliyor.
Bu insanların çoğu iş ve tanıdık çevresi. Çok sosyal bir insan. Ben de tamtersi. Sırf bunları görebilmek için fake bir hesap açıp izledim. Benim sosyal medya da tek hesabım bu forum. Arayışta mi acaba bu adam
hiç kendimi kasmam söylemeden onu kadını takipten cıkartıyorum. eĞer faceboktaysa takipten cık dıyorum bakın arkadaslıktan değil takipten çık basıyorum.Hala arkadaslar ama gönderiler anasayfaya düşmüyorum.ben sinir olmuyorum kocamda görmüyor. anca özellikle profile girip görebilir.Hanımlar dert değil ama aklıma takılıyor şu sıralar sizin eslerinizde de durum böyle.mi merak ettim açıkçası. Eşim Facebook adresine ekli hanim arkadaşlarının, çalışanlarının güzel bulduğu fotoğraflarını mutlaka beğeniyor. Bu normal mi sizce:) normalde çok zor beğenen bir insanken, hanımların bana çok ergence gelen şiirli, göndermeli, uzaklara bakmal fotoğraflarını beğenmesi, o butona basması, yani ne bileyim..