- 10 Ekim 2014
- 31.406
- 140.445
-
- Konu Sahibi Sylvia Plath
Normalde kadınları çok eleştirir. Beni de eleştirir. Ama Facebook'ta eleştirdiği şeylere beğeni yapıyor. Öylesine yapsa, herşeye beğeni yapar. Bu mesela aynı kadın üç fotoğraf paylasmissa birini beğeniyor. Neden ya neden :)
Ortam yapmaya çalışıyor herhalde. Eşiniz başka kadınları likelıyor ama siz sormuyorsunuz bile valla iyi duruyosunuz. Benimki yapsa yakarım çırasını, veririm odunu:)
Bir şey demeyen eşler grubu oluşturmuşsunuz, eşlerinizde at koşturuyor:) Biraz sıkın şu adamların yularlarını:)Sormuyorum çünkü hiçbir zaman gerçek niyetini söylemez. Bir de eşimin evli erkek arkadaşları da aynı durumda. Onların eşleri de birşey demiyor. Herkes birbirini laykliyor. :)
Erkek olmaz mı, en az iki yüz tane erkek arkadaşı var. Devamlı laykliyorlar birbirlerini.Belki herseylerini de begenmeyeyim ama hicbiseyi de begenmiyor demesinler diye arara atiyordur.
Erkek yok mu hic o hesapta onlara nasil ?
Bir şey demeyen eşler grubu oluşturmuşsunuz, eşlerinizde at koşturuyor:) Biraz sıkın şu adamların yularlarını:)
Erkek olmaz mı, en az iki yüz tane erkek arkadaşı var. Devamlı laykliyorlar birbirlerini.
Acaba diyorum, kendi gonderilerine beğeni yapan kadınlara, beğeni yaparak, kendine mi yatırım yapıyor.Onlar bana beğeni yapıyor bende yapayım gibi.
Evli olmaları tehlikeyi ortadan kaldırmıyor; artık evliler daha tehlikeli:)Ya ama inanın hepsi evli. Evli hanımlar da eşimin fotoğraflarına beğeni yapıyor. Kimse kimseye birşey demezken, ne bileyim, ben garibim demek ki diyorum. :)
Benim de babam onda ekli olan ve fotoğraf paylaşan herkese yorum yapıyoHanımlar dert değil ama aklıma takılıyor şu sıralar sizin eslerinizde de durum böyle.mi merak ettim açıkçası. Eşim Facebook adresine ekli hanim arkadaşlarının, çalışanlarının güzel bulduğu fotoğraflarını mutlaka beğeniyor. Bu normal mi sizce:) normalde çok zor beğenen bir insanken, hanımların bana çok ergence gelen şiirli, göndermeli, uzaklara bakmal fotoğraflarını beğenmesi, o butona basması, yani ne bileyim..
Anlamıyorum gerçekten bu erkeklere sanırım hepsinde benzer durumlar var merak ettim ondan soruyorum onların da eşleri sevgilileri sizin şahsi fotoğraflarınızi beğeniyorlar mı ????her önüne gelenin fotoğraflarımı beğeniyor yoksa yakın akrabalarının falan mı ya da yakın arkadaşlarını mi sadece??? Bu duruma ona sordunuz mu ya da hissettirdinz mi ne söylüyor açıklama olarak???Hanımlar dert değil ama aklıma takılıyor şu sıralar sizin eslerinizde de durum böyle.mi merak ettim açıkçası. Eşim Facebook adresine ekli hanim arkadaşlarının, çalışanlarının güzel bulduğu fotoğraflarını mutlaka beğeniyor. Bu normal mi sizce:) normalde çok zor beğenen bir insanken, hanımların bana çok ergence gelen şiirli, göndermeli, uzaklara bakmal fotoğraflarını beğenmesi, o butona basması, yani ne bileyim..
Ben de en sevilmeyen arkadaş modeli bu teze göre, gerçekten beğenmem gerek ki gönderiyi beğen tuşuna basayımBide özellikle begenmeyenler varen sevilen arkadas modelısınız, biliyor musunuz