Facebook begeni

Belki herseylerini de begenmeyeyim ama hicbiseyi de begenmiyor demesinler diye arara atiyordur.

Erkek yok mu hic o hesapta onlara nasil ?

Ortam yapmaya çalışıyor herhalde. Eşiniz başka kadınları likelıyor ama siz sormuyorsunuz bile valla iyi duruyosunuz. Benimki yapsa yakarım çırasını, veririm odunu:)

Sormuyorum çünkü hiçbir zaman gerçek niyetini söylemez. Bir de eşimin evli erkek arkadaşları da aynı durumda. Onların eşleri de birşey demiyor. Herkes birbirini laykliyor. :)

Sormuyorum çünkü hiçbir zaman gerçek niyetini söylemez. Bir de eşimin evli erkek arkadaşları da aynı durumda. Onların eşleri de birşey demiyor. Herkes birbirini laykliyor. :)
Bir şey demeyen eşler grubu oluşturmuşsunuz, eşlerinizde at koşturuyor:) Biraz sıkın şu adamların yularlarını:)

Belki herseylerini de begenmeyeyim ama hicbiseyi de begenmiyor demesinler diye arara atiyordur.

Erkek yok mu hic o hesapta onlara nasil ?
Erkek olmaz mı, en az iki yüz tane erkek arkadaşı var. Devamlı laykliyorlar birbirlerini.

Acaba diyorum, kendi gonderilerine beğeni yapan kadınlara, beğeni yaparak, kendine mi yatırım yapıyor. Onlar bana beğeni yapıyor bende yapayım gibi.

Bir şey demeyen eşler grubu oluşturmuşsunuz, eşlerinizde at koşturuyor:) Biraz sıkın şu adamların yularlarını:)

Ya ama inanın hepsi evli. Evli hanımlar da eşimin fotoğraflarına beğeni yapıyor. Kimse kimseye birşey demezken, ne bileyim, ben garibim demek ki diyorum. :)

Yani olabilir onlar begeni atiyorsa ayip olmasin diye bile begeni atiyor olabilir arada sirada. Sonucta listendeyse o kisi etkileşim olacak illa ki.

Benim erkek arkadaslarim da var ama uzun yillardir tanisikligim olan okuldan arkadaslarim ve begeni atariz birbirimize ama işyeirnden tanidigim insanlarla işim olmadi pek acikcasi bilemedim.

Benim icin sorun degil. Sonucta bu adam disarida kadin goruyor,facede gorse begeni yapsa ne degisecek?

fotoğraflara yazılan destan gibi yazıları, şiirleri , özlü sözleri vs asla okumam.like at geç kafasındayım, ya da o bana beğeni yapıyor ben de ona yapıyorum o da öyledir belki.bunun neyini beğendin Allasen diye sor istersen bi

Benim de babam onda ekli olan ve fotoğraf paylaşan herkese yorum yapıyo

Ya ne alakasi var? Madem artniyetsiz insanlar haric kimsenin resimleri begenmemesi lazim bu yuz milyon insanin neden facebooku var? Ya da kimse begenmeyecek siz neden hala kullaniyorsunuz?
Sacma seyler bence. Benim 82 yasidaki ananem de facebookta gördüğü her gönderiyi begenir :) hickimse hicbirseyi begenmesin mi? Sizin resminizi begenen erkeklere de esiniz laf soylesin oldu olacak

Tabikide sinir olurum ne diye beğeniyo? Beğenicek başka şeymi kalmadı düzgünce sor kendisine

Anlamıyorum gerçekten bu erkeklere sanırım hepsinde benzer durumlar var merak ettim ondan soruyorum onların da eşleri sevgilileri sizin şahsi fotoğraflarınızi beğeniyorlar mı ????her önüne gelenin fotoğraflarımı beğeniyor yoksa yakın akrabalarının falan mı ya da yakın arkadaşlarını mi sadece??? Bu duruma ona sordunuz mu ya da hissettirdinz mi ne söylüyor açıklama olarak???

Sadece hanımlara mı bu beğeniler? Kadınlı-erkekli farketmeksizin eşit beğeni yapıyorsa art niyet düşünmezdim ama sadece ya da belirgin bir farkla kadınlaraysa beğeniler, e yani.... Ben meselâ erkeklere(akrabam değilse) fazla beğeni atmam yanlış anlaşılabilir diye. Benim eski sevgilim benim bi paylaşımımı beğendi ki kendisi evli ve bana hala sulanıyor, o paylaşımı kaldırdım. Karısı da farkettiyse kesin işte eski arkadaşım falan filan gibi bi kılıf bulmuştur, nerden bilsin kadıncağız...

Son düzenleme:
Ne olacak arkadaş diye beğeniyordur, ben de Instagram'da öyleyim. Hepsine seri like atmasam da 3 fotoğrafın 2'sini beğenirim. Mutlu oluyorlar beğeniyle işte, o "hanım arkadaşları" çok beğendiği anlamına gelecek değil illa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…