- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Face de gercek ten profilimize baktiklari icin mi gorunuyor bize bunu merak ediyorum yoksa yanlis tespit mi.Sorun ne anlamadım ?
Yanlış tespit bence canım. Konum ayarlarından, aynı mahalle, iş yeri, okul vs. uyuşmasından denk geliyordur. Eskiden benim de aynı okuldan, mahalleden tanımadığım kişiler çıkıyordu, önerilerde. 2 yıl öncesinde.Face de gercek ten profilimize baktiklari icin mi gorunuyor bize bunu merak ediyorum yoksa yanlis tespit mi.
Rahatsiz oldum yasli adamlari taniyor olabilecegin kisilerde gorunce .Sokak ta karsilastigim insanlar .2 yıldır sosyal medya kullanmıyorum ama profile bakılmayı öğrenme yok diye biliyorum. Konum, iş yeri, mekan benzerliğinden önerilerde çıkıyor olabilir. Baktıklarından değil bence.
Hayir arkadaslarimin listesin de de yok bu kisiler .Arkadaslarimin listesin de olanlar zaten ortak arkadas diye cikiyor.Ortak arkadas gorunmese de arkadaslarinizin listesinde olabilirler. Evet profile bakanlar da taniyor olabilecegin kisilerde cikiyor ama hepsi de oyle degildir
Hanimlar bir sey dikkatimi cekti face 'de bende ekli olmadigi halde ,ortak arkdaslarim da da ekli olmadigi halde calistigim yerde ki insanlarin ,yabancilarin profilime baktigini anladim taniyor olabilecegin kisiler diye gorunuyor . Bu insanlari isime giderken sokakta goruyorum ve sok oluyorum koca koca adamlardan tutun genclere kadar gercekten de face de bu boyle mi ??acikcasi rahatsizlik duydum bu sekilde bulup rahatsiz edenler de oldu mesaj atarak .
Yoo face de oyle bir sey belirtmedim .Ortak sirkette calistiginizi yazdiginiz icin olabilir. Konumdan dolayi oneriyor olabilir.
Hic bir bilgi yazmiyor zaten acaba ayni yerde bulundugumuz icin mi ? Konumdan dolay demis biri .Facebook a kayıtlı telefon numaranızı, okul, iş vb. bilgilerinizi şilin bence rahatsız oluyorsanız çıkmazlar ama hepsi de bakmıyordur, rahat olun.
Konum nasil kapatiliyor sehir adi da yazmadim aklim karisti. Foto dan baska hic bir bilgi yok cunku.Konum bilgilerini de kapatabilirsiniz.
Konumu da başka mesajda yazmıştım, aynı sayfaları beğenip, aynı ilgi alanlarından da önerilebilir.Hic bir bilgi yazmiyor zaten acaba ayni yerde bulundugumuz icin mi ? Konumdan dolay demis biri .
Hayir arkadaslarimin listesin de de yok bu kisiler .Arkadaslarimin listesin de olanlar zaten ortak arkadas diye cikiyor.
Baktim konum ayarlarina kapaliymis.Telefonun uzun ayarlarından konum bilgilerini kapatıyorsunuz, ayarları ve kısayolları kurcalayın bulursunuz.
Facede de senkrizasyon diye bir şey vardı ayarlarda onu da kapatın isterseniz. Şu an değiştiyse bilmiyorum ama genelde bir uygulama dahi yüklediğinizde bir oyun dahi olsa telefona bildirim geliyor " x uygulaması konum bilgilerinizi kullanmak istiyor izin veriyor musunuz?" gb. Onları inceleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?