• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FABERLIC Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

oksana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
6
0
36
Antalya
Şubat 2012 de Türkiye de satışına başlayacak olan Rusya' nın en büyük Kozmetik Firması ve Oksijen Kozmetik te 1 numara olan Faberlic hakkında ki herşeyi

bu başlık altında öğrenebilirsiniz... (Tabi ki kurallar çerçevesinde...)

yenı gelıyor dedınız ne zaman gelıyomus pekı merak ettım aıckcası avon gıbı katalog uzerınden mı satısa sunulcak yoksa avmlerde falan bulabılcekmıız ??

yenı gelıyor dedınız ne zaman gelıyomus pekı merak ettım aıckcası avon gıbı katalog uzerınden mı satısa sunulcak yoksa avmlerde falan bulabılcekmıız ??

Büyük ihtimalle 8-9 Şubatta sipariş verilmeye başlanacak...
katalog ile satışları da olacak ama üyelik numaranız ile internetten indirimli sipariş verilebileceksiniz. Yani adrese teslim...

Yaşlanmaya etkisi için bazı ürünleri örnek olarak ekledim...
Bilgi sahibi olmanız için...

Eklentiler

• $0001.jpg
    $0001.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 300
  • $0002.jpg
    $0002.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 287
  • $0003.jpg
    $0003.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 290
  • $0004.jpg
    $0004.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 267
Faberlic Yaşlanmaya Etkisi Ürünlerini anlatan güzel bir slayt tamamını paylaşmak istedim...

Eklentiler

• $ANTI-AGE-5.jpg
    $ANTI-AGE-5.jpg
    91,7 KB · Görüntüleme: 297
  • $ANTI-AGE-6.jpg
    $ANTI-AGE-6.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 277
  • $ANTI-AGE-7.jpg
    $ANTI-AGE-7.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 270
  • $ANTI-AGE-8.jpg
    $ANTI-AGE-8.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 227
  • $ANTI-AGE-9.jpg
    $ANTI-AGE-9.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 277
$getImage.jpg

Dikkat! Sadece 02.04 - 22.04 tarihleri arasında her yeni danışman,

ilk sipariş girişinde hediye kazanıyor*

mascara "I Love" (код 5145)!
$01020104-00065.jpg

Yeni Danışmanlar için promosyon - ilk Faberlic siparişinizi vermek için iyi bir neden!

Faberlic ürünlerini sipariş etme imkanı artık bütün Türkiye’de mevcuttur.

Ayrıca adrese teslim etme fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Bu durumda ödeme teslim anında kurye’ye yapılır. Teslim süresi sipariş günü sayılmaksızın 1 ile 2 gün arasıdır.Servis toplaması sipariş miktarı %3.5 tir,adrese teslim fiyatı ise -8 TL’dir(100 lira’nın üstündeki siparişte teslimat bedava gerçekleştirilir)

Faberlic katologu isteyenlerlere Ücretsiz katolog gönderimi yapıyoruz, iletişim için ...Çağrı Bırakabilirsiniz. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back