Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir internet cafeye gidin onlar yardımcı olsun onlar anlıyor bu işlerden en iyisi o ya da anlayan birini bulmak LazımTc kimlik numaranizi anne baba ismi vs. Üstünü kapayip gonderiyorsunuz. Onemli olan isim soy isim ve dogum tarihi sadece. Kimlikte onlar gözüksün yetiyor. Mecbur gönderdim bi umut cunku mutlaka o hesabi kapatmam dondurmam gerekiyor
Onuda denedim malesef mail adresine isteyip sifreyi degistirdikten sonra tekrar kimlik dogrulama istedimail adresinize isteyin şifrenizi.
kimlik fotosuyla birlikte facebooka detaylı bir mail gönderin. facebookta ekli arkadaşlarınızın isimlerini, mesajlaştığın kişileri beğendiğin sayfa ve gruplarla ilgili detaylı şeyler yazarsan yardımı dokunabilir.
Aaaa arkasinda yazdigini unutmusum cok tesekkur ederimmmkimlikte kızlık soyadı kısmı var arkasında. oranın da fotosunu gönderin
Anneminde başına geldi,güvenlik sorusuna takıldı ne olduysa bir türlü kabul etmedi,bizde üstüne düşmedik,aradan biraz zaman geçince hesap tekrar açıldı ama öyle 1 hafta 10 gün içinde değil biraz uzun bir süre,kafede felan birşey yaptirmayin bence.Kimligimi gönderdim ama kimlikte soyadim farkli oldugu icin kabul etmediler. Facebookta kızlık soyadim kimlikte evlilik soyadim yaziyor
Yok başka bir iş yok,hesaba başka şehirden yada cihazdan girilince facebook hesabı askıya alıyor ve güvenlik soruları getiriyor önünüze eğer doğru cevap verince anında açılıyor vermeyince açmıyorlar kimlik istiyorlar.Ben olsam hayatta kimlik bilgilerimi vermem. Ne alaka canım. Ya başka bir şey varsa bu işte?
Anneminde başına geldi,güvenlik sorusuna takıldı ne olduysa bir türlü kabul etmedi,bizde üstüne düşmedik,aradan biraz zaman geçince hesap tekrar açıldı ama öyle 1 hafta 10 gün içinde değil biraz uzun bir süre,kafede felan birşey yaptirmayin bence.
Yok başka bir iş yok,hesaba başka şehirden yada cihazdan girilince facebook hesabı askıya alıyor ve güvenlik soruları getiriyor önünüze eğer doğru cevap verince anında açılıyor vermeyince açmıyorlar kimlik istiyorlar.
Yani tam bilmiyorum biz üzerinde durmadık annem yeni hesap açtı,ama 2-3 ayı bulmuş olabilir.Uzun bir süre derken tahminen ne kadardır?
Yok profil gözükür zaten askıya alındı derken girilemiyor manasında dedimBaska cihaz yada sehirden girilmediginden eminim. Bide benim hesap askıya nedense alınmadı. Annemin facesinden falan baktigim zaman gorebiliyorum profilimi. Keşke hesabim askıya alınsada kimse msj atip profilimj göremese
Yani tam bilmiyorum biz üzerinde durmadık annem yeni hesap açtı,ama 2-3 ayı bulmuş olabilir.
Arkadaş listeni hatırlıyorsan hesabı şikayet ettir,kapatırlar tamamen.
Ya aynısı babama oldu ama bundan 3-4 yıl önce. Ve bizi çıldırtmıştı.. ne yaptık da giriş yapabilmistik malesef hatırlamıyorum ama arkadaşın dediği gibi bi arkadaşına şikayet ettirebilirsin, böylece hesabını kapatirlar. Nasıl olsa bu şekilde de artık giremiyorsun :/
BirAz bekleyin kapanır siz şikayet ettirmeye devam edinSikayet ettirdim fakat hala kapanmadihatta yeni bi hesap açıp "bu benim eski hesabim" diyerekte sikayet ettim ama malesef ayni duruyor