• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

f.book hesabı kapatma ile ilgili

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
35
68
Samsun
arkadaşlar benim yıllaaaar önce açtığım f.book hesabım vardı, resmim de profilde görünüyor.bu hesabımı kapatmak istiyorum resmim görünsün istemiyorum ama ne mail adresini hatırlıyorum ne de şifresini falan....facemde olan kişilere şikayet edin desem kapatırlar mı? nasıl olcak bigisi olan yardımcı olabilir mi?

Kendinize yakın hissettiğiniz birinin hesabından , kendi profilinizi bulup o linki facebook yardım bölümüne mesaj atın ve durumunuzu izah edin. Aklıma bu geldi belki güvenlikle ilgili size birkaç soru sorabilirler . Başka bir yol gelmedi aklıma

Kendinize yakın hissettiğiniz birinin hesabından , kendi profilinizi bulup o linki facebook yardım bölümüne mesaj atın ve durumunuzu izah edin. Aklıma bu geldi belki güvenlikle ilgili size birkaç soru sorabilirler . Başka bir yol gelmedi aklıma

hımm, deneyeceğim...oluyor mu ki öyle şifreymiş adresmiş hiç bişey hatırlamıyorum.girmedim oldu 4 -5 yıl kapanmamışta? görünce adımı şok oldum resmim çıkıyor, kapatılır aktif olmayınca sanmıştım.

kendiniz yardım bölümünden mail atıp durumu acıklarsanız kapatırlar evet. ama durumu ingilizce açıklarsanız daha cabuk hallolur :)
yani başka bir hesaptan yardım bölümüne mesaj mı yazıcam, hesap kullanılmıyor bana ait falan diye? nasıl ikna olacaklar gizli soruyu bilmiyorum ki inanın :) resmimi silsinler yeter yaww ?

yani başka bir hesaptan yardım bölümüne mesaj mı yazıcam, hesap kullanılmıyor bana ait falan diye? nasıl ikna olacaklar gizli soruyu bilmiyorum ki inanın :) resmimi silsinler yeter yaww ?

şikayetle biraz zor. hesap hakkında güvenlik soruları sorarlar büyük ihtimal. bi dene şansını cevap gelir illa ki

Başka bir pc den hesabımı açmak istediğimde beni telefonla aradılar ve şifre verdiler.

Bence başka bir hesaptan dediğim gibi yardım bölümüne mesaj atın en azından deneyin. Bol bol da şikayet ettirin hesabınızı bir iki kişi ile olmaz.

Merhaba.. Sanırım o eski face i kapatmak istiyorsun. daha önce benimde başıma öyle bir şey geldi benim adıma tanımadığım bir hesap açılmış. bunu da kendi arkadaşlarıma mesaj olarak attım lütfen şikayet edin benim adıma sahte hesap diye. yanlış olmasın sayı 10u geçmesi lazım daha sonra kendiliğinden o hesap yok oluyor. sizde böyle deneyebilirsiniz. arkadaşlarınızdan rica edin şikayet etsinler sahte hesap diye. sorunsuz kapanıyor.

Back