• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezik hissetmek

Bunu hissettirwnler oluyor canim durupdururkwn bu dusunceye varmadim hatta bi ara cok mutluydum bu sekilde ama cevremdeki yakin olduklarim hepsi calisiyor cocugu olan bi sekilde baktircak biyer buluyor ve egolari bin beşyuz ..haliyle bende yanlarinda eksik kaliyorum:KK43:
Bende calisiyorum bu kimseyi ezikleme hakkini ya da hadsizligini vermez kimseye.
Bunu hissetirenden uzak dur o izni asla verme.

Ev hanımı olmak bana göre başlı başına bir meslektir Hele ki anne olmak en kutsalı bence hiç öyle düşünmeyin evde oturup kitap okumak bile yeter illa dışarda çalışma ya gerek yok

Çalışmamak asla eziklik değildir bende 1 senedir çalışmıyordum kendi mağazamız olunca çalışmaya başladım ama inanın ev işine zor yetişiyorum ki bide bende çocuk yok. Senin hem çocuğun var hemde 12 saat çalışacaksın hem çocuğun için hemde senin için çok zor olur. 12 saat çalışmak hiçte kolay değil. Bence bu düşünceleri kafandan at maddi durumunuzda da sıkıntı yoksa otur çocuğuna ilgilen evine bir sürü kitap al yada hobi edin onları paraya dönüştür hem evde oturmuş hemde para kazanmış olursun

Back
X