- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Ozellikli bu aralar cok.ama cok ezik cahil, kimsenin saygi duymadigi , sen nasilsa calismiyorsun annemler gibisin yemek yap bizim bulasiklari da yika tarzi gorunen biri gibi hissediyorum...bunun da sebebi calismiyor olmam..30 yasina cok yaklastim daha bir baltaya sap olamadim..kizimi buyuttum 4 yasina getirdim bana inanilmaz duskun annaanne babaanne rahatsiz bakamaz surekli cocuk da zaten calisma lafi gecince asla beni birakip gitme ise diye agliyor icim parcalaniyor o oyle seyler deyince..tam zamanlj kresler pahali bakici biz istemiyoruz esimle...esimde israrla sen buyut kkizimizj ise girme senden baska bisey istemiyorum sadece onu yetistir lutfen falan diyor...birde benim yapmak istedigim is mesaisi cok fszla sabah 8 aksam 8 meredeyse cocugum beni hic goremeyecek aksam erken yatiyor zaten
bu gibi sebeplerden calisamiyorum okadar cok istiyorum ki halbuki...sirf evde durmak istemiyorum calisan meslegi elinde maddiyati ozgur bir kadin olmak istiyorum...olabildince bakimli gezmeye tozmaya vakit ayiran biriyim hani hep evde degilim kizimda gezmeyi cok sever. .. ben nasil kenndjmi biraz daha ise yarar akilli bilgili cahil olmayan evdeyemek yapmaya esir olmayan birii gibi lanse ettireilirim kizlar....oldukca bakimliyim.buarada makyaji cok severim her ortama gore yaparim...giyim konusuunda da iyiyim..ama.biri gelse evime artik utanir oldum evde duruyo ne kotu diye iciinden gecirir diye....is hayatina sanirim anca kizim okuldan gelince anahtari acsij iceri girsin yemek yesin haline gelince atilicam galiba....bu fikrife pek sevmedim ama ..napicam ben ya is hayatini yasayamadan topraga mi gidicem