- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
Yazdıklarımı iyi okuyun lütfen herkesin yorumu kendine beğenmediyseniz görmezden gelin.
Madem yorum yazacaksınız niçin ben sizi görürüm vs diye kişiliğime saldırıyorsunuz sizin yapdığınız yorum değil kırıp geçirmek olmuyormu daha usluplu olamazmı yorumunuz.Kusura bakma, burasi bir blog ortami degil. Burasi bir forum. Yani sen yorum yazdiginda ve ben senin tabirin ile yorumunu begenmezsem, elbette birsey yazarim. Ne yazip yazmayacagima sen karar veremezsin.
Madem yorum yazacaksınız niçin ben sizi görürüm vs diye kişiliğime saldırıyorsunuz sizin yapdığınız yorum değil kırıp geçirmek olmuyormu daha usluplu olamazmı yorumunuz.
Vicdansızcamı yapmayın lütfen öyle düşünerek yazmadım ki ben sizin yazdıklarınızı düşünemem bile bi insan için kafa kesme vs sadece mücadeleden bahsetmiştim.neyse size hayırlı sabahlarBen senin böyle vicdansiz konusmana dayanamadim ve ondan öyle konustum. Bir nebze kim bilir o insanlar ile biraz empati kurarsin diye. Yani senin bunlari yasama dilegi ile degil, tam tersi, ben bunlarin hiç kimsenin yasamasini istemem.
Vicdansızcamı yapmayın lütfen öyle düşünerek yazmadım ki ben sizin yazdıklarınızı düşünemem bile bi insan için kafa kesme vs sadece mücadeleden bahsetmiştim.neyse size hayırlı sabahlar
aminnNe olursa olsun savaşın ortasında değiller en azından. bu sevindirici noktası. Yaşam şekilleri daha eziyetsiz olabilmeli, o kadar kişi alınmışsa en asgari düzeyde ihtiyaçları giderilmeli. Allah yardımcıları olsun, hiçbir millete şu günleri göstermesin.
ne yapabilirlerki,yeri gelince kendi ülkende hakkını arayamıyorsun,aile planlaması için malzeme versinler bol bol,geçen sene 400 bin bebek tc de dünyaya geldi diyorlardı,yoksul nüfus sayısı artmasın,aç çocuklar olmasınSavaştan kaçıp geldiler ama görünen kısım o arkadaşlar. Dışarıda gördüğünüzde acırsınız ama konteyner kentlerde görevli arkadaşlara neler ediyorlar.bizim kayıtlı kisilerimize verecek aile planlaması malzemesi bulamıyoruz ama onlara bol miktarda veriliyor verilmediği zaman kavga çıkarıyorlar. Kocalarınıza sahip çıkın Türk erkekleri çok namuslu Türk kadınları çirkin olduğu halde üzerinize kuma getirmiyorlar diye akıl vermeyi de ihmal etmiyorlar.önceden acıyordum ama artık acimiyorum onlara ev tutanlar elektrik su ödemekten muaf.bu ülkenin evladı Kübra açlıktan ölürken bunlarınki yüzsüzlük.haberin yalan olduğuna eminim yardım etmeyecek devlet bunlarda masum şekilde bekleyecek öyle mi?anında olay çıkarırlar
Kendi vatandaşının önceliği olması gerekmez mi onlara veriliyor ama 2 aydır bize verilmiyor gelen hastalarla biz muhattap oluyoruz.rezil olan kesim var ama geneli pişkin ve devlet bakmak zorunda diyorlar.lokantalarda yemek yiyip devlet ödesin diyenler de var.bir an önce savaş bitsin ve hepsi dönsün istiyorum.gelip sürekli para istiyorlar vermeyince bela okuyorlar ya hiç alinmayacaklardi ya da o kamplardan çıkış yasak olacaktı. Sokakta rahatça gezemiyoruz bunlar yüzünden.kadınlarına da zorla fuhuş yaptırıldığına inanmıyorum para için herşeyi yaparlar.dogum yapanlar aile planlaması olmadığı için değil kendileri istediği için doğuruyor emin olun bebekle dilenmek daha kolay çünküne yapabilirlerki,yeri gelince kendi ülkende hakkını arayamıyorsun,aile planlaması için malzeme versinler bol bol,geçen sene 400 bin bebek tc de dünyaya geldi diyorlardı,yoksul nüfus sayısı artmasın,aç çocuklar olmasın
ah ah,bilinçsizce aldılar ülkeye,senin yazdıklarını düşünen falan yok,dün reisi cumhurumuz,aldık bakıyoruz ddiyor,övünerek,sizlerin durumunu düşünen yok boşa kendini yorma,artık onlarla yaşamayı öğrenmek zorundayız,bu savaş sene sürer diyen varKendi vatandaşının önceliği olması gerekmez mi onlara veriliyor ama 2 aydır bize verilmiyor gelen hastalarla biz muhattap oluyoruz.rezil olan kesim var ama geneli pişkin ve devlet bakmak zorunda diyorlar.lokantalarda yemek yiyip devlet ödesin diyenler de var.bir an önce savaş bitsin ve hepsi dönsün istiyorum.gelip sürekli para istiyorlar vermeyince bela okuyorlar ya hiç alinmayacaklardi ya da o kamplardan çıkış yasak olacaktı. Sokakta rahatça gezemiyoruz bunlar yüzünden.kadınlarına da zorla fuhuş yaptırıldığına inanmıyorum para için herşeyi yaparlar.dogum yapanlar aile planlaması olmadığı için değil kendileri istediği için doğuruyor emin olun bebekle dilenmek daha kolay çünkü
Çok yoksul olan kesim var onlara gerçekten acıyorum ama savaş hiçbirinin umrunda değil emin olun.resmi nikah kıydırıp kalma derdinde olan çok. Savaş bitti gidin deseler bile gitmeyecek bir toplum.doğu türkistan' da yapılan işkencelere sesi çıkmadı hükümetin ama avrupa ülkelerine hava atacaklarya her gelene açtılar kapıları. Sonumuz hayır olsun inşallahah ah,bilinçsizce aldılar ülkeye,senin yazdıklarını düşünen falan yok,dün reisi cumhurumuz,aldık bakıyoruz ddiyor,övünerek,sizlerin durumunu düşünen yok boşa kendini yorma,artık onlarla yaşamayı öğrenmek zorundayız,bu savaş sene sürer diyen var
He ya, millet kefyinden yillarca yasadigi evden, ülkesinden kaçiyor ya!
Laf atmak kolaydir, bir görürüm seni, eger kocanin kafasi kesildiginde, kizlarini kaçirip tecavüz ettiklerinde, sana tecavüz ettiklerinde, köyünü yakip, yiktiklarinda, o zaman bir duyarim "son damlasina kadar savasirim" lafi.
Millet'in görevi ülkeyi korumak degildir, asil ülke, milleti korumasi lazimdir. Eh bu olmayinca millet ne yapsin? Ölüm korkusunda kaçmasin mi?
O insanlarin hayati ne kadar zor biliyormusun? Ülkelerinde ölüm, tecavüz ve iskence korkularini yasiyorlar, Türkiyede ise aç, sefil bir cehenem hayati yasiyorlar
Ha bu arada her insan daima kendi cani koruma derdindedir. Türkler yüce bir halk felan degil, hepimiz insaniz. Böyle bir durum Türkiyede olsa, elbette millet kaçmak istiyecek. Ki durum böyle bile degilken, birçok insan simdi bile avrupaya, amerikaya kaçiyor günümüzce
Bu arada devlet ancak rant pesinde, o insanlari içeriye aldiklari için iyilik yapmis gibi gösterip, o insanlari açliga, sefillige biraktiklarini tabiki söylemiyorlar! Ya gerçekten o kadar çok kiziyorum, ve üzulüyorum ki o insanlara
Ki o insanlara yardim edilebilirdi, ama tabi Türkiyeye yakisan bir saray ve uçaklar, ve arabalar daha önemli degil mi...
aminÇok yoksul olan kesim var onlara gerçekten acıyorum ama savaş hiçbirinin umrunda değil emin olun.resmi nikah kıydırıp kalma derdinde olan çok. Savaş bitti gidin deseler bile gitmeyecek bir toplum.doğu türkistan' da yapılan işkencelere sesi çıkmadı hükümetin ama avrupa ülkelerine hava atacaklarya her gelene açtılar kapıları. Sonumuz hayır olsun inşallah