beyazdan kasıt çamaşır mak. Ise o mutfakta durmayacağından sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum arkadaş için..
tatlım rabbım askla huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmayı nsıp etsın ınsallah herseyın cok guzel gule gule kullanman dıleğımle. Sanırım 3 yemek takımın var dımı yorumları okurken daha cok gozume carptı sana sımdıden kolay gelsın alınacak eksık daha cokk Güzel özenle secilmiş bir topik daha baska ne denebilir ki
güle güle kullan.. Kaç adet yemek takımı var :))
iyi günlerde kullan canım.
sadece arzum türk kahvesi makinenle ilgili bir yorumda bulunacağım.bizim işyerinde de ondan var ve hem pahalı hem köpürtmüyor hiç, yeni olmasına rağmen.belki buradaki öyledir bilemicem ama bir araştır eğer gerçekten köpürtmüyorsa değiştirme şansın varsa değiştirirsin.
Bunlarda misafir için banyo ve el havlularımmm....mudo dan aldım arkadaşşlar ve şuan çok uygun fiyattalar..tavsiye ederim
Rabbım güle güle kullanmayı nasıp eylesın, GÖZÜME ILK CARPAN KAHVALTI TAKIMI VE HAVLULAR, hepsı cok güzel ezgıcım
canım bende aynı takımın sadece yatak odası takımını alacağım inanılmaz beğendim:)) Bu arada bellonadan bu takımlar:))
öylemi? peki neden yemek odasını düşünmüyorsun...ben iksinide düşünüyorm uyumszlğu pek sevmmiyorum ama tek sıkıntım seçeceğim koltuk takımının nasıl olacağı ? zor bi seçim olacak bnm için ve fikirlere açığım
Ay o makyaj masası çok şirinmiş
Her şey istediğin gibi olur, en istediklerini alıp, güle güle kullanırsın inşallah canım
mobilya zevklerimiz aynıymış tatlım
güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?