• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezgi ve aktuğun çok değerli eşyaları:):):)

beyazdan kasıt çamaşır mak. Ise o mutfakta durmayacağından sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum arkadaş için..

canım çünkü dedğim gbi renk uyumları bnm için önmli banyom beyaz ağırlıklı,mutfağım ise metalik bu yüzden bu şeklde tercih ettim ayrı yerlerde duracaklar sonuçta:)

:nazar:tatlım rabbım askla huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmayı nsıp etsın ınsallah herseyın cok guzel gule gule kullanman dıleğımle. Sanırım 3 yemek takımın var dımı yorumları okurken daha cok gozume carptı sana sımdıden kolay gelsın alınacak eksık daha cokk :34: Güzel özenle secilmiş bir topik daha baska ne denebilir ki:16:

canım çok teşekkür ediyorum...ben eşimle evimizdeyken gözümüze asla batmayacak şeyler seçmeye özen gösteriyorum
çünkü evim herşeyden önemli:)

Canım güle güle kullan tüm aldıklarını . . .
korkmaz ın günlük yirmi dört kişilik çatal bıçak takımını boynerden mi aldın ?
74 küsüre boynerde yüzde elli indirimle satılıyordu geçen dikkatimi çekti de . . . :53:

Bunlarda misafir için banyo ve el havlularımmm....mudo dan aldım arkadaşşlar ve şuan çok uygun fiyattalar..tavsiye ederim

Eklentiler

• $MUDO EL HAVLSU 2.webp
    $MUDO EL HAVLSU 2.webp
    500 bayt · Görüntüleme: 78
  • $MUDO EL HAVLUSU.webp
    $MUDO EL HAVLUSU.webp
    436 bayt · Görüntüleme: 63
  • $MUDO VÜCT HAVLUM1.webp
    $MUDO VÜCT HAVLUM1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $MUDO VÜCT HAVLUSU2.webp
    $MUDO VÜCT HAVLUSU2.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $MUDO VÜCUT HAVLUSU3.webp
    $MUDO VÜCUT HAVLUSU3.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 70
iyi günlerde kullan canım.
sadece arzum türk kahvesi makinenle ilgili bir yorumda bulunacağım.bizim işyerinde de ondan var ve hem pahalı hem köpürtmüyor hiç, yeni olmasına rağmen.belki buradaki öyledir bilemicem ama bir araştır eğer gerçekten köpürtmüyorsa değiştirme şansın varsa değiştirirsin.

canım yorumun üzerine açıp arzum kahve makinamı denedim harika bir kahve oldu bence yapmakla alakası var :)
kahveyi çok koymak ve karıştırmak bence püf nokta :)

Bunlarda misafir için banyo ve el havlularımmm....mudo dan aldım arkadaşşlar ve şuan çok uygun fiyattalar..tavsiye ederim

kızlar beğendiğim mobilyalar nasılll?

Eklentiler

• $victoria-yemek-5.webp
    $victoria-yemek-5.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 134
  • $victoria-yemek-3.webp
    $victoria-yemek-3.webp
    23 KB · Görüntüleme: 62
  • $victoria-yemek-7.webp
    $victoria-yemek-7.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $victoria-yatak-odasi-6.webp
    $victoria-yatak-odasi-6.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 185
  • $victoria-yatak-odasi-9.webp
    $victoria-yatak-odasi-9.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 140
  • $victoria-yatak-odasi-12.webp
    $victoria-yatak-odasi-12.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $asos-yemek-4.webp
    $asos-yemek-4.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $asos-yemek-6.webp
    $asos-yemek-6.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 279
canım bende aynı takımın sadece yatak odası takımını alacağım inanılmaz beğendim:)) Bu arada bellonadan bu takımlar:))

canım bende aynı takımın sadece yatak odası takımını alacağım inanılmaz beğendim:)) Bu arada bellonadan bu takımlar:))

öylemi? peki neden yemek odasını düşünmüyorsun...ben iksinide düşünüyorm uyumszlğu pek sevmmiyorum ama tek sıkıntım seçeceğim koltuk takımının nasıl olacağı ? zor bi seçim olacak bnm için ve fikirlere açığım

öylemi? peki neden yemek odasını düşünmüyorsun...ben iksinide düşünüyorm uyumszlğu pek sevmmiyorum ama tek sıkıntım seçeceğim koltuk takımının nasıl olacağı ? zor bi seçim olacak bnm için ve fikirlere açığım

Canım yemek odası olarak masasını pek beğenmedim beğendiğim ona benzer başka modeller var.. Bende uyumsuzluğu sevmiyorum zaten o yüzden yemek odası ve oturma odasını bir kombine yapıp yatak odasını bağımsız tutacağım.. Şimdi bunun yemek takımı ile salon takımı uyumlu ama salon takımı istediğim gibi değil mesela...

canım çok doğru söylüyosun bende salon takımını beğenmedim ne yapacağımı bilmiyorum belki senn gbi koltuk takımını ve yemek odasını farklı kombinleyebilirm...

Ay o makyaj masası çok şirinmiş :8:

Her şey istediğin gibi olur, en istediklerini alıp, güle güle kullanırsın inşallah canım

Back
X