teşekkürler tatlımmm sennkide bununla aynı eğer evine getirdiysen resimleri benmle paylaşırmısın
canım yok ben daha evlenmiyorum :)
hayalimdeki beğendiğim istediğim tarzdaki mobilyaları almışsın o açıdan dedim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler tatlımmm sennkide bununla aynı eğer evine getirdiysen resimleri benmle paylaşırmısın
ben renk uyumuna önem veriyorum...karışık çok renkli şeylerden hoşlanmıyorum canım...bana kalsa herşey beyaz olur:)
son eklediklerinde güzel ama bardakların şık ve sade en çok onlar hoşuma gittiGüle güle kullan
![]()
itham etmeden önce sen sorsaydın keşke yorumlarıda okursan ben onları sahiplenmedim zaten resimlerimin içine nasıl girmiş hiçbir fikrim yok...sanırım beğenp indrmşmdr buraya eklerkende yanlşlkla olmştr senn aldıklarının aynısını eklemeye tenezzül edecek biri değilim çünkü zaten fazlasıyla herşeyim mevcut...
itham olayı yok her şey ayan beyan ortadaIlk resimdeki çatal kaşık bıçak sorulmuş korkmaz demişsiniz, ilk resim benim resim sahiplenmemek bu olsa gerek değil mi
Allah daha da çok versin.. Inşallah hiç eksiksiz bir düğün yaparsınız.. Ama emeğe biraz saygı sadece bu.
Kolay gelsin..
bnm çatal bıçaklarımın iikiside korkmaz ne saçmalıyosun sen.. Emekmiş nerde emek var hepsni para verip alıyoruz sanki bana alınteri olacak bi örgü örmüşte bende onu almışım....allah sana çok versinde doyursun ne diim başka güzelim yorumlarımın arasına şu gereksiz konuyu soktuğunuz içinde helal olsun başka birşey söylemiyorum birdahada yazmayın rica ederim
deco bıanca nın ceyız seti.... süper bir ürün. banada kayınwalıdem almıss yalnız klozet takımı bıraz kucuk ıcerısındekı.. bambu bornoz farkı..:) ıns gule gule kullanırsınız tatlım cok guzeller hepsı..:)
canım hayırlı olsunn hepsini güzel günlerde güle güle kullan ben çok beğendim ..![]()