• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezgi ve aktuğun çok değerli eşyaları:):):)

beğenen herkese çok teşekkürler daha güzelleri sizlere olsun

Eklentiler

• $Bbambum-bckb02-panforte-buyuk-cat94681.webp
    $Bbambum-bckb02-panforte-buyuk-cat94681.webp
    4 KB · Görüntüleme: 37
  • $en_ucuz_Philips_Utu_Philips_GC_4870_Steamglide_Plus_Buharli_Utu_8366.webp
    $en_ucuz_Philips_Utu_Philips_GC_4870_Steamglide_Plus_Buharli_Utu_8366.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 53

Eklentiler

• $kırmızı süzgeç.webp
    $kırmızı süzgeç.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $0b0b9cb1-5a14-41d8-a9d1-55633743c0eb.webp
    $0b0b9cb1-5a14-41d8-a9d1-55633743c0eb.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $Fissler-VQ-Blue-Point-Duduklu-Tencere-6-lt__47177293_0.webp
    $Fissler-VQ-Blue-Point-Duduklu-Tencere-6-lt__47177293_0.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $1353463-thumb.webp
    $1353463-thumb.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $images (1).webp
    $images (1).webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $CIMG0179.webp
    $CIMG0179.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 48
  • $CIMG0181.webp
    $CIMG0181.webp
    40 KB · Görüntüleme: 48
son eklediklerinde güzel ama bardakların şık ve sade en çok onlar hoşuma gitti :16: güle güle kullan:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
attachment.php

benim çeyizimden (çeyiz resimlerimden ) bire bir alıntı.. Bu kadar da olmaz.! Kullanmadan önce sorsaydınız keşke...

Ayrıca bire bir aynılarını aldığınızı zannetmiyorum.

SAYGILAR !

itham etmeden önce sen sorsaydın keşke yorumlarıda okursan ben onları sahiplenmedim zaten resimlerimin içine nasıl girmiş hiçbir fikrim yok...sanırım beğenp indrmşmdr buraya eklerkende yanlşlkla olmştr senn aldıklarının aynısını eklemeye tenezzül edecek biri değilim çünkü zaten fazlasıyla herşeyim mevcut...

itham etmeden önce sen sorsaydın keşke yorumlarıda okursan ben onları sahiplenmedim zaten resimlerimin içine nasıl girmiş hiçbir fikrim yok...sanırım beğenp indrmşmdr buraya eklerkende yanlşlkla olmştr senn aldıklarının aynısını eklemeye tenezzül edecek biri değilim çünkü zaten fazlasıyla herşeyim mevcut...

itham olayı yok her şey ayan beyan ortada :ssz: ilk resimdeki çatal kaşık bıçak sorulmuş korkmaz demişsiniz, ilk resim benim resim sahiplenmemek bu olsa gerek değil mi :9:

Allah daha da çok versin.. İnşallah hiç eksiksiz bir düğün yaparsınız.. Ama EMEĞE biraz saygı sadece bu.

Kolay gelsin..

itham olayı yok her şey ayan beyan ortada :ssz: Ilk resimdeki çatal kaşık bıçak sorulmuş korkmaz demişsiniz, ilk resim benim resim sahiplenmemek bu olsa gerek değil mi :9:

Allah daha da çok versin.. Inşallah hiç eksiksiz bir düğün yaparsınız.. Ama emeğe biraz saygı sadece bu.

Kolay gelsin..

bnm çatal bıçaklarımın iikiside korkmaz ne saçmalıyosun sen.. Emekmiş nerde emek var hepsni para verip alıyoruz sanki bana alınteri olacak bi örgü örmüşte bende onu almışım....allah sana çok versinde doyursun ne diim başka güzelim yorumlarımın arasına şu gereksiz konuyu soktuğunuz içinde helal olsun başka birşey söylemiyorum birdahada yazmayın rica ederim

bnm çatal bıçaklarımın iikiside korkmaz ne saçmalıyosun sen.. Emekmiş nerde emek var hepsni para verip alıyoruz sanki bana alınteri olacak bi örgü örmüşte bende onu almışım....allah sana çok versinde doyursun ne diim başka güzelim yorumlarımın arasına şu gereksiz konuyu soktuğunuz içinde helal olsun başka birşey söylemiyorum birdahada yazmayın rica ederim

Benim adıma yazılmış her yazıya cevap hakkım vardır. Ayrıca oa ldığınız resmi ben tek sayfalık bloklar haline getirdim de yaptım bahsettiğim emek o.. Tek tek resim yükleme değildir. bir çok kişiye de bunun nasıl yapıldığını anlattım.

Allah kime neyi ne kadar vereceğini çok iyi bilir... Doymak konusuna gelince Allah'a şükür fazlasıyla tokum... Sadece bir özür dilemeniz gerekirken işi hakaret boyutuna taşıdınız. Yazık... :nazar:

Son düzenleme:
deco bıanca nın ceyız seti.... süper bir ürün. banada kayınwalıdem almıss yalnız klozet takımı bıraz kucuk ıcerısındekı.. bambu bornoz farkı..:) ıns gule gule kullanırsınız tatlım cok guzeller hepsı..:)

deco bıanca nın ceyız seti.... süper bir ürün. banada kayınwalıdem almıss yalnız klozet takımı bıraz kucuk ıcerısındekı.. bambu bornoz farkı..:) ıns gule gule kullanırsınız tatlım cok guzeller hepsı..:)

canım gerçekten çok gzüzel bende çok seviyorum...klozet setinin havlusunu kullanırız bitek olur bter boşver:D

Back
X