• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezgi ve aktuğun çok değerli eşyaları:):):)

Yorumlarınızı bekliyorummmmmmmmmmm:)

Eklentiler

• $2bjr.webp
    $2bjr.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $A2440-sile-ckb-3.webp
    $A2440-sile-ckb-3.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $images.webp
    $images.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 72
  • $KORKMAZ-A2440-SILE-CATAL-KASIK-SETI-101-PARCA__47803454_1.webp
    $KORKMAZ-A2440-SILE-CATAL-KASIK-SETI-101-PARCA__47803454_1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $Korkmaz-Riva-24-Parca-Catal-Kasik-Bicak-Seti__39649721_0.webp
    $Korkmaz-Riva-24-Parca-Catal-Kasik-Bicak-Seti__39649721_0.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
çok güzeller canım iyi günlerde kullan. karaca'nın 6001 yemek takımını ben çok aradım ama bulamadım kalktı galiba o üretimden günlük yemek takımı olarak alacaktım sen bulmuşsun en güzel :))

Canım hepsi çok güzel :nazar:
Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşaAllah :16:

Bende bulaşık makinemi sıemes almayı düşünüyorum :31:

guzel gunlerde kullanmanız dılegıyle ...

iyi günlerde kullan canım.
sadece arzum türk kahvesi makinenle ilgili bir yorumda bulunacağım.bizim işyerinde de ondan var ve hem pahalı hem köpürtmüyor hiç, yeni olmasına rağmen.belki buradaki öyledir bilemicem ama bir araştır eğer gerçekten köpürtmüyorsa değiştirme şansın varsa değiştirirsin.

iyi günlerde kullan canım.
sadece arzum türk kahvesi makinenle ilgili bir yorumda bulunacağım.bizim işyerinde de ondan var ve hem pahalı hem köpürtmüyor hiç, yeni olmasına rağmen.belki buradaki öyledir bilemicem ama bir araştır eğer gerçekten köpürtmüyorsa değiştirme şansın varsa değiştirirsin.

Ben de evde kullanıyorum aynısını.Bazen köpüklü oluyor,bazen olmuyor.Ben kullanım önerisini okumadım ama sanırım belli bi şekilde yapınca köpüklü oluyor.Ama yaparken çok dikkat etmediğim için neye göre olduğunu çözemedim henüz.

Ayrıca köpüklü olsa da olmasa da,ocakta,çelik cezvede ve acele pişirilen kahveyi bile tutmuyor.İşyerinde belki kullanılabilir ama evde kesinlikle ocakta pişirilmeli bence

Son düzenleme:
Ben de evde kullanıyorum aynısını.Bazen köpüklü oluyor,bazen olmuyor.Ben kullanım önerisini okumadım ama sanırım belli bi şekilde yapınca köpüklü oluyor.Ama yaparken çok dikkat etmediğim için neye göre olduğunu çözemedim henüz.

Ayrıca köpüklü olsa da olmasa da,ocakta,çelik cezvede ve acele pişirilen kahveyi bile tutmuyor.İşyerinde belki kullanılabilir ama evde kesinlikle ocakta pişirilmeli bence

evde annem king kullanıyor 3-4 kişilik yaptığında hepsi köpüklü oluyor..
ocaktaki tabiki güzel ama acil durumlarda makine işe yarıyor:)en azından isteme günümde hayat kurtardı:)

:nazar:tatlım Rabbım askla huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmayı nsıp etsın ınsallah herseyın cok guzel gule gule kullanman dıleğımle. Sanırım 3 yemek takımın var dımı yorumları okurken daha cok gozume carptı sana sımdıden kolay gelsın alınacak eksık daha cokk :34: Güzel özenle secilmiş bir topik daha baska ne denebilir ki:16:

Rabbım güle güle kullanmayı nasıp eylesın, GÖZÜME ILK CARPAN KAHVALTI TAKIMI VE HAVLULAR, hepsı cok güzel ezgıcım :34:

Hepsi birbirinden güzel ve zevkli eşyalar.... güle güle kullan canım:3:

Back
X