• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ezgi asaroğlu saç rengi

bannu

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
327
27
643
Bursa
arkadaşlar bi arkadaş merak ettiğiniz saç renkleri bölümüne ezgi asaroğlunun saç rengini koymuş bende merak ediyordum bu saç rengini resim koyamadım ben bi türlü bilen var mı acaba yardımcı olacak

Ben ekleyeyim resmi...

61f63a520.jpg

ay çok teşekkürler resim ekleyenlere evde üst resimlerden bahsediyorum bende evde hangi boya ile tutturabiliriz acaba

şu an ki saç rengine bağlı dorelik içeren kumral duruyor 7 ve 8 li tonlarda bir boyayla boyarsan iyi olur 6 numara oldukça koyu çıkacaktır

Son düzenleme:
mesela eğer büyük küpeli olan rengini istiyorsan daha bakırlık içeren bir kumral boyaman lazım diğerlerinden tonu farklı

saç rengin kumralsa 8.1 küllü koyu sarı oluyor yani boyayabilirsin bu rengin içinde turunculuk yok zaten saçını 1 2 ton açacaktır istersen sonradan 10.1 tarzı renklerle aralara hafif ışıltı katabilirsin gölge yapar gibi güzel durur kolestonun küllüleri diğer boyalara göre daha yoğundur onu önerebilirim ama tabi kolestonun diğer renkleri saçı çok koyu yapıyor dediğim boyaları kullanırsan güzel sonuç elde edersin

kızlar saçını toladığı resimdeki saç regi de çok güzel şimdi saçım loreal castingin çikolata karamelin akmışı

benim saçım kahverengi şuan ve altında röfle olduğu için kızıllıklar var..ben de bu renk yapmak istiyorum..ne renge boyamalıyım yada hangi renkleri karıştırıp boyamam gerek

Back