Ezgi Asaroğlu makyajsız hali

Makyajsız yolda görsem tanımam yani o derece baya bir değişikmiş doğal hali.

Bence fotonun açısı çok kötü. Kendimizde bazen maymun gibi çıkıyoruz hem de iki ton makyajla bile. Tek kötü yeri kaşları.

Yani çok çirkin değil
Ama lösemi hastalarina benziyo tövbe Yarabbim. .

hasta gibi duruyo resmen sanki beti benzi gitmiş kızın.. ben şok ben iptal!!!!

erkekler bundan sonra evlenmeden önce kızlardan yüzlerini yıkamasını istesin O_O çok kötü değil ama tv deki gibi de değil

Ya bence sadece kaşlarını boyamadığı için bu kadar kötü durmuş. Yoksa yüzündeki lekeler yani çiller abartılacak kadar çok değil.

mıymıy bahar haha.. makyajsız hali daha güzel geldi bana...

erkekler bundan sonra evlenmeden önce kızlardan yüzlerini yıkamasını istesin O_O çok kötü değil ama tv deki gibi de değil

Erkekler kendi yuzlerini ve ekstrasından beyinlerini yıkayarak çıksın kadınların karşısına..
...

Bu sanatçı ve diğerleri onlarca ışık altında yoğun makyajla poz veriyorlar. Elbette öyle çıkmaları normal..
Bile bile her defasında şaşırmayalım artık demek istesemde çoğunda bende tanıyamıyorum :)

abartılacak bi durumu yok bence kaşlarına kontür yaptırsa süper olur Kaş ifadeyi çok etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…