Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence hala çok güzel şok olanlar halt etmiş hepimiz makyaj yapınca bir tık daha güzel oluyoruz Allah aşkına aynaya bakın birazcık bu insanlar göz önünde olduğu için mi şok oluyorsunuz yoksa sizin makyajsızken yüzünüzde göz altlarınızda kararma soluk cilt siyah nokta gözenek çil sivilce kaşlarınız da seyreklik vs vs bunlardan biri ya da bir kaçı yok mu? neymiş efendim hayranları şok olmuş
ne güzel ne kadar şanslısınız inşallah hiç bir şekilde sorun yaşamazsınız cildinizleben çok çektim çünkü hala sivilce gözenek falan yağlı cilt sorunları işte cnm benim burda kimseye laf söyleme laf sokma gibi bir amacım yok olamazda ama sadece tanınmış kişilerinde insan olduğunun farkında olsak sende yoktur onda vardır hangimiz makyajı güzel görünmek adına yapmıyoruz ki kaldı ki kk da göğüslerini büyüten burnunu küçülten hatta vajina estetiğini bile ilk kez burda duydum demek ihtiyaç bazı şeyler insanlar sevmedikleri yerlerini değiştiriyorlar ee cildini de kazıtamıyacağına göre makyaj yapıyor ve bu ihtiyaçların çoğunun kendimizin değil karşı tarafın beğenmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum kırıcı yorumlar aşağılamalar hep estetik ya da makyaj ihtiyacına yöneltiyor bizleri haksız mıyım? ben sadece burada ay böylemiymiş şok oldum düşüncelerine karşılık bir şey yazdım yani ne sanıyorsunuz asıl güzel olanlar eğer sıfır makyajsa annelerimiz babaannelerimiz anneannelerimiz yoksa doğal güzel kalmadı artık birde şunu eklemek istiyorum ben bu haberi face de görüp girdim buraya "hayranları şok oldu" gibi bir şey yazıyordu yoksa burda kimsenin yorumunu okumadımHiç biri yok bende izin verirseniz şok olacağım ?
Konuya dönersek cildine gercekten cok iyi makyaj yapıyorlarmış ya puruzsuz lekesiz gorunuyordu. Burnunu zaten begenmiyordum ama burun kontorunu de iyi yapıyorlarmış demekki çunku normalde cok daha buyukmuş.
Ayrıca oyunculuğu iyidir falan denmiş bu kızın oyunculuğu da kötü. Sesi de iyi değil.
Ayy ne gömdüm kızı ya ama cok begenıyordum şokuma verin.
Bir de tatil fotografı oldugunu dusunerekten, gunesin ilk gunler cildi mahvettiği bahanesine sıgınaraktan normalde doğal halinin bu kadar kötü olmadıgına inanıyorum yinede.