Ezel Atv

arkadaşlar hem izleyip hemde nasıl laf yetiştiriyorsunuz bravo doğrusu ben bir bakayım dedim çağırıp duruyolar çocuklar içerden

Bu cansu dere ne zayıf bi kadın ya yürüyen iskelet:sinifsinif:

arkadaşlar hem izleyip hemde nasıl laf yetiştiriyorsunuz bravo doğrusu ben bir bakayım dedim çağırıp duruyolar çocuklar içerden

Alıştık artık..Ben aşkı memnudan biraz tecrübeliyimkaydirigubbakcemile3

evet ömür çok zayıf manken kadınn yaa ama zayıf olması gerekiyo!
tipi hoş bence!a.s
kilod atıka naber??opuyorumnanaktan
demek sizde ezelcisiniz!

Tipi hiç hoş değil bence derin..

Ama bakışları güzel..Bunuda bu dizide beğendim..

Şu eyşanın babasının babacığına demesine sinir oluyorumakannehir

ya arkadaslar bende kenan imirzali hayrani olarak dizi ilk basladiginda buyuk bir hevesle seyretmeye basladim ama her gecen hafta benim konunun sacmaliklarina dayanma gucum azaliyor :dilcikar: birileri ciksada su diziye bir ceki duzen verse ,mantik verse ,sacma sapan laflari temizlese diye dua edecegim nerdeyse :Saruboceq:, kenanin bundan once aci hayatmiydi neydi bir dizisi daha vardi onu hic seyretmedim ama o da bunun gibi sacmalik doluydu fisfisfis off ne var duzetselerde adam gibi seyretsem, benle ayni fikirde olan arkadasim varmi acaba??

dizi başlamadan kızı uyutamm!!:ecrin_bebek:
ömür ben zayıf kadınları zarif buluyorum belki ondandır!a.s
kız yoksa öyle ahım şahım bişey değil!

ben diziyi deilde kenanı izlediğim için kusur bulamıyorum ben cevap veremiciiiiiim

Ben diziyi beğeniyorum..Tamam saçmalıklar olabilir ama amaaaannnn arasan hangisinde yok kiyerimseniben

cansuyu bende sevmıyorum hiç çok zayıf gercekten orta yerınden çat dıye kırılmasa bari kızkaydirigubbakcemile3

ayyy cildiracagim kizlar :))) omerin mezarina gelmis essan hanimin kocis mezarla konusuyor yaaa sacmaliga bakin:dilcikar: dizi mizi ne olursa olsun lutfen biraz mantikk koysunlarda izlerken boggg demeyelim birilei sesimi duysunn lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…