Ezel Atv

kız nereye gitsem peşimdesin ben giderim o gelir peşimden tık tık edermıydı neydı bır bılmece vardıya hanı cevabını gölge yerine ömür olarak değiştirdim:roflol::roflol:tabi kızım kanbersiz düğün olurmu bende geldim eksik tamamlandıkaydirigubbakcemile3

Ne takip etcem seni:mymeka:

Ben zaten hep geliyom burayazemuszemus

kızlarrrrrr bende geldim bir kenan fanatiği olarak banada yer açın bakıyım:dance:

burda kapasite dolu sana yer yok cok uzuldum senide aramıza almak isterdik ama neyse canım kısmet üzülme :1hug: yürü git kız dolu dizi var git baska dizinin kahramanına hayran ol hade yürü:mymeka:

mafoldumbenmafoldumbenolmam vallahi canım kusura bakma ben kenana aşık oldum bilirsinki gönül ferman dinlemezkaydirigubbakcemile3hem ben ömürün yanına sıkışırımkaydirigubbakcemile3

Gel gel sen benim yanıma sıkış ben yer açarım..Sen bakma you knowa gözü döndü onun kenan yüzündenkafamçokkarıştı

mafoldumbenmafoldumbençok korktum ben ömür yaa mafoldumbenayyy canımmmmmm benim yaa ohhh ben ömürün yanındayım artık Şeniz bu you know hep böyle misafirpervermidirkaydirigubbakcemile3

Söz konusu kenan olunca dedim ya gözü dönüyo diye..Kıskanç azıcıkkaydirigubbakcemile3

hem you know evliymiş ben bekarım bir ambulansın bide benim öncelık hakkım var boşaltın bakıyım sol şeridigamyoncuiremsu

anaaam kız 2 dk boş bıraktık hemen dedikodumumu yaptınız mafoldumben
aşk olsun size alın sizin olsun kenan benim kocem var
dememi bekliosanız beklemeyin len kenan benim hadi hadi baska topiklere

bende geldimmm!!
yakışıklı herif kenan ama benimm kocamm var bekarlar kapışsın!a.s
adamın da sevgilisi var!
güzel rol yapıyorr ama hakkını yememek lazım!

Sende mi geldin derin..kaydirigubbakcemile3

You Know duymasınkaydirigubbakcemile3

duydum geldim

derin55 bende neden sana kanım ısındı diyom kaydirigubbakcemile5sen hayran deilmişsin hı şöle ol işte bak sevdim seni :içelim:ben bu topiğin ağasıyım benle iyi gecin ama seni sevdim yaverim yapabilirm

teşekkür ederimm şeker ama ben başına buyruk bir insanım yaver neyim olamam!
ağalık sistemi de bana gelmez!!!sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…