Hayır olsun hevincim hayır olsun..Gidip tuvalette falan konuşursun artık tutamazsan kendini:roflol:
Aşkı memnuda çok bekletti bu sefer fragmanı..Bu ay yapıma bi şeyler oluyo bugünlerde
Aşkı memnunun fragmanında bu hafta pek bi şey yok zaten seyretmesen de olur..
yok canım sey diyorum, hani önceki dizilerindedemi böyleydi :roflol:
ben cok takip etmezdim kenanı taki ezel baslayana kadar,
yahu robert pattinsonu unuttuk kenan imirzaliogluna gecis yaptık :roflol:
:asigim:
hep yakışıklıydı canım o geç kalmış sayılmazsın hanikaydirigubbakcemile3
Ben hic izlememistim :a015:
cok sey kacırmamısızdır insallah, kesin Ezelden beri böyle yakısıklı olmustur yoksa coktan farkederdik biz bayanlar :roflol:
Fragman gelene kadar bunlarla idare edelim :asigim:
savunun dostlarrr alemin krali geliyorr :roflol:
olsun ablacım gec olsun güc olmasın o zamanlar gencti daha simdiyse serpildi iyice :icecream:
düsünüyorumda evlendikten sonra bu diziyi nasıl izlicem, simdi izlerken ayy canım, ay yirimm, kenancım ezelcım yakısıklım diyorum o zaman nasıl dicem :roflol:
gerci topicteki evli arkadaslarımızdan alıyorum tüyoları, ya suscam yada icimdekileri haykırcam baska caresi yok :roflol:
Maşallah gece kaynatmışsınız:mymeka:
Dün gece Kenanın başka bir dizisi vardı Tvde, gecenin bir körü kanal 7de koymuşlar, yatmadan şöyle bir bakıverdim. Neydi la adı:uhm:, acı hayat değilde ondan önce vardıya bi tane.hee Deliyürek ula, deliyürek. Anam ne tıfıl ne açmamış goncaymış orda. Beğenmedim. Şöyle bir tüme varım yapabiliriz sevgili Kenanseverler, insanlar yıllandıkça güzelleşir. Hepisi olmasada aha bu Kenan gibileri.:asigim:, şimdiki hali bilmem kaçsene önceki haline yeminle bin basar.
Şimdi 36 yaşında Kenan, maşallah maşallah:asigim:
Kenan, şu salak Zeynepten ayrılırsa baa haber edin he
Yada cebren ve hile ile ayıralım, zaten denk değiller.:icecream:
kuzu herüfüne dicem senü edebnle otur gıııızzzzzzzzzzlmaz:kötükedihüso
Baa ne be:hulya:
İstediğin kadar söyle herife:lepi:
vaah vaah
zavallu herüüff adam çarşaf çarşaf sitelerde aşkını lan etsin aşkı gazetelere çıksın
hatunn yaptığına baaakkkhhhh
bi kenan a denişti valla haaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Maşallah gece kaynatmışsınız:mymeka:
Dün gece Kenanın başka bir dizisi vardı Tvde, gecenin bir körü kanal 7de koymuşlar, yatmadan şöyle bir bakıverdim. Neydi la adı:uhm:, acı hayat değilde ondan önce vardıya bi tane.hee Deliyürek ula, deliyürek. Anam ne tıfıl ne açmamış goncaymış orda. Beğenmedim. Şöyle bir tüme varım yapabiliriz sevgili Kenanseverler, insanlar yıllandıkça güzelleşir. Hepisi olmasada aha bu Kenan gibileri.:asigim:, şimdiki hali bilmem kaçsene önceki haline yeminle bin basar.
Şimdi 36 yaşında Kenan, maşallah maşallah:asigim:
Kenan, şu salak Zeynepten ayrılırsa baa haber edin he
Yada cebren ve hile ile ayıralım, zaten denk değiller.:icecream:
Eskidendi o fatunuz
Salla yaa:smiley-cool: