Ezel Atv

İnsallah oyundur bu, Ali olmesin ya cengiz olseydi artik, son 3 bolum cok heyecanli, ayrica kesinlikle kabak tadi verdigi yok, biticek diye cok uzuluyorum boyle bir dizi bugune kadar ne cekildi ne de bundan sonra cekilir..

pazartesi soluksuz izleyeceğiz gene :KK53: neler oluyor neler.....
cengiz bekleneni yapıyor hiç şaşırmadım satmasına ,alinin vurulması yanıltmaca olabilir vurulsa bile öleceğini sanmıyorum ama belli de olmaz:44:
kenanla eyşan evleniyor mu yahu:KK53:

68. bölüm özeti

Ezel'in karşısında tek bir kişi kalmıştır: Kenan Birkan. Ezel, en korkunç planını onu yenmek için yaparken, Kenan Birkan, daha önce hiç yaşamadığı bir heyecanla Eyşan'la düğün hazırlığını yapar. Ezel, Kenan'ı yenmek için eski düşmanlarının yardımını ister. Ali, Cengiz, Eyşan ve Ezel tekrar aynı masaya otururlar. Ama bilmediği şey, düğün günü geldiğinde, son bir ihanetin daha ölümle sonuçlanacağıdır. Sona, yani özlemini duyduğu kavgasız bir hayata yaklaşırken, Ezel'in en azılı düşmanı Kenan, aslında onun her adımından haberdardır. Ezel ve Ali'nin ona gelmesini bekler.

kızlar nette tüyo okudum dilerim doğrudur
fragman da vurulan ali gibi gösteriliyor ama ölen ali değilmiş

bencede ölen ali değil.kenan gibi geliyor.hatta eyşan filan vurmuş olabilir.yada fragmanda gösterilidiği gibi cengiz vurmuştur.çünkü bu fragmanlarda ne gösteriliyorsa ters köşe yapıyorlar:)

Ne bitmez diziymiş bu aşk ve ceza ya uykum geldi offffffff:KK37:

sorma kardelenim yaaa şurda delphin güzel giderdi emme o da yok:84::84::84:

bu arada o sol üstteki 51.000 küsürlü rakam senn mesaj sayın mı oluyor:KK53::KK53::KK53::KK53:

Bi de şu akannehir vardı ya o güzel giderdi reklam girdi çünkü:84:

Evet o benim mesaj sayım:78: Ne gevezeyim dimi:81::KK60:

X