Ezel Atv

zaten izlediğim tek dizi bu oda yok bu hafta bide geç saatte veriyolar artık

aynenn bende bir tek Ezel'i izliyorum dizi olarak ..:97: geç saatte olsada izliom ama gece rüyalarıma giriyor öyle oluncada, geçen bölüm sonrasında bütün gece rüyamda temmuzu kovalamıştım :)

aynenn bende bir tek Ezel'i izliyorum dizi olarak ..:97: geç saatte olsada izliom ama gece rüyalarıma giriyor öyle oluncada, geçen bölüm sonrasında bütün gece rüyamda temmuzu kovalamıştım :)

ALLAH iyiliğini versin,çok güldüm yaa...:KK1:

Azra normal fragmanı yokmu,benim face olmadığı için bakamıyorum...
:KK50:

[video=youtube;v_o28WmEbQg]http://www.youtube.com/watch?v=v_o28WmEbQg[/video]

cengiz aliyi vuruyor:KK53::KK53::KK53::KK53:

yok yok ezel cengizi öldürsün artık yaa.ama şu fragmanlar hep yanıltıyorya şerefli cengiz kenanı vurmuş olmasın:83:

Ayyy yapmayın yaaa,hayal falan olsun,öldürürüm ben o Cengizi,:KK47::KK47::KK47:

Eyşan evleniyo mu napıyolar öyle havai fişekler falan...

Azracım son fragmanı ben göremiyorum yaaa...normal sitede yok mu ki..?
:KK43:

aslına ezel geçen sezon bitecekti. çün kü hem senaryo hemde oyuncular süperdi. hatta geçen yıl ezel dizisi bütün ödülleri toplamıştı. bu sene ödül filanda alamadılar. uzadıkça eski heycanını yitirdi mafya dizilerine döndü bence artık bitsin kabak tadı verdi

Kesinlikle kabak tadı falan vermedi,sürekli takip etmeyenler olayları tam anlamadıkları için böyle düşünüyolar,

Bütün senaryo yerli yerinde,abartılar,baymalar yok,:KK20:

İlk sezon Ezelin,şimdi de Dayının intikamı alınıyor,

Diğer banal dizilere bir bakın,aynı konu tekrar tekrar döndürülüp başa sarılıyor da kimse sıkılmıyo sanırım,

Ne asırlardır kavuşamayan aşıklar,ne kahraman! aşiret ağaları,ne tecavüzden dramdan reyting

koparmaya çalışan senaryolar var bu dizi de,o yüzden orijinal,

Flasbackleri,oyuncuların gençliğini canlandıranlar bile profesyonel,birbirini tutmayan olaylar yok,

İnce ayrıntılarla örülmüş bi kurgu var,ne 3 senelik gebelik,ne karında sallanan yastıklar var,ne sürekli

60 küsür bölümdür ağlayan başroller,ne de bir türlü ölmeyen kötü karakterler var,

Daha sayayım mı?

İzleyen anlar bu diziyi,öyle rasgele bakıp geçmekle anlaşılamayacak kadar orjinal bu dizi......
:KK68:

Kesinlikle kabak tadı falan vermedi,sürekli takip etmeyenler olayları tam anlamadıkları için böyle düşünüyolar,

Bütün senaryo yerli yerinde,abartılar,baymalar yok,:KK20:

İlk sezon Ezelin,şimdi de Dayının intikamı alınıyor,

Diğer banal dizilere bir bakın,aynı konu tekrar tekrar döndürülüp başa sarılıyor da kimse sıkılmıyo sanırım,

Ne asırlardır kavuşamayan aşıklar,ne kahraman! aşiret ağaları,ne tecavüzden dramdan reyting

koparmaya çalışan senaryolar var bu dizi de,o yüzden orijinal,

Flasbackleri,oyuncuların gençliğini canlandıranlar bile profesyonel,birbirini tutmayan olaylar yok,

İnce ayrıntılarla örülmüş bi kurgu var,ne 3 senelik gebelik,ne karında sallanan yastıklar var,ne sürekli

60 küsür bölümdür ağlayan başroller,ne de bir türlü ölmeyen kötü karakterler var,

Daha sayayım mı?

İzleyen anlar bu diziyi,öyle rasgele bakıp geçmekle anlaşılamayacak kadar orjinal bu dizi......
:KK68:

tüm satırlarına katıldığım yazının bu sözüylede altına imzamı atarım:KK9::KK9::KK9::KK9:

Ayyy yapmayın yaaa,hayal falan olsun,öldürürüm ben o Cengizi,:KK47::KK47::KK47:

Eyşan evleniyo mu napıyolar öyle havai fişekler falan...

Azracım son fragmanı ben göremiyorum yaaa...normal sitede yok mu ki..?
:KK43:
[video=youtube;mqLa66HJTXw]http://www.youtube.com/watch?v=mqLa66HJTXw[/video]

ve her zaman ki gibi cengiz satar:KK47::KK47::KK47::KK47:

adamın soyismi cengiz atay değil

cengiz satar olmalıymış:84::84::84::84:

[video=youtube;mqLa66HJTXw]http://www.youtube.com/watch?v=mqLa66HJTXw[/video]

ve her zaman ki gibi cengiz satar:KK47::KK47::KK47::KK47:

adamın soyismi cengiz atay değil

cengiz satar olmalıymış:84::84::84::84:

Evet yaa ne kadar adi bi adammış bu Cengiz,:KK47::KK47::KK47:

Ya lütfen Ali ölmesin daha yeni baba oldu adamcağız,Azad için Tefo için ölmesin lütfen...
:KK50:

X