Ezel Atv

senaryosu çok farklı bir dizi
ne zaman ömeri gösterse gözlerim doluyor ya
iyice kaptırdım kendimi

ee kazulet o zaman no woman dont cry demesı gerekmez mııı..

ben ızleyemedım yaa offf

hapıshanedekı eyşan ve omerın buluşması benı cok etkıledı

'eger benı bıranlık sevdıgınsey bırsey soyleme...
sımdı benı sevdıgını soylesen yalan oldugunu bılsemde yıne ınanırım dedım

cok etkileyıcıydı

yüzünün bıçaklandığı sahne fenaydı resmen benimde canım yandı...
bahar cengize ne güzel laf sokuyo ya bayıldım..

Gercekten harika bir bölümdü.Zaten biz esimle meraktan catlyaip duruyorduk,eskiyi ögrenmek icin.En merak ettigimiz de isyan nasil cikmisti,Ömer nasil kacmisti.Demek herseyi Ramiz bey yapti.Ama anlamadigim kendi niye hala icerde.Ömer de kesin kumardan zengin oluyor.Onu da cok merak ediyorduk.
Yani bayaa gizemli bir dizi.

Ömer isamil adlı kısının yerıne gırdı oyle cıktı

ramız bey genel aftan bahsetmedı mı

Reklamlar yüzünden bir türlü tam izliyemedim
Sinir ettiler beni..
Eyşan Ömere neden bir kızkardeşi olduğunu söylememiş
Onuda anlattılarmı dizide ?

oy oy oy oy, bittim resmen akşamalkisalkisalkis

yarım yamalak izledim ama yetti bana. Kayınvalideler vardı, kızın ödevi, oğlanın çişi sütü oyunu derken yarısından sonra izleyebildim. Ara ara baktım ama kaydirigubbakcemile3

Süperdi:lepi:

Benimde manyak bir huyum var, Kenanın ameliyatından sonra verdiği tepkiyi acaba ben öyle bir ameliyat olsaydım tepkim nolurduya çevirdim hemen. Manyakmıyım neyim, empati tamam da bu kadarı fazla anacım:hulya:

Çok kötü olaylar yaşamış Ömer ama intikamımız acı olacak uleyyn:lepi:, çiğ çiğ yiyiciyiz Ali yi,Cengizi Eyşanı. Allah verede bu Ezel sonradan Eyşana kıyamamazlık etmese. Eder mi eder valla oğlanı(Can'ı) öğrenirse.

Baharın bayılma sahnesi çok komikti yav. Gül gibi herifin kollarına atıverdi kendini köfte:mymeka:
Bu kızın ne rahatsızlığı varki yav, ben hala bilmiyorum, ne diye öksürüp duruyor.benneyaptımki

Sedef Avci bana bu dizide cok degisik geldi yaa.Adini basta okumasaydim tanimakta zorlanirdim.

dicer canım ingilizcede çeviri yaparken konuya,kullanıldığı yere göre anlam değişir..bob marley in şarkısında adam bu şarkıyı arkadaşına söylüyor ve yaşadıklarından yola çıkarak ağlayan kadını teselli ediyor...ve no woman no cry ın anlamını burada hayır kadın ağlamak yok yada ağlama kadın ağlama olarak çevrilebilir..

Son düzenleme:
keşke ameliyatta kenanın burun deliklerinide küçültselermiş biraz çok büyük yaaa:kedi:

Kuzum ,evet ya.Bende bir türlü anlayamadim.Bahar'in hastaligi ne arkadaslar.Bilen var mi?

Dünkü bölüm gerçekten çok heyecanlıydı. Özellikle Ömer'in yüzünün kesildiği sahne çok berbattı.

Ayrıca Ömer Ezel olarak kendi mezarına gittiğinde ailesinin onu tanımadan yanından geçmesi çok kötüydü:gitme: Ne kadar acı birşey ailesinin oğullarını öldü bilmesi....

isyanda sonra hepsi çıkmış olmalı genel af oldu demişti ramiz bey ne sinir gardiyandı öyle ömere nasılda eziyet ediyodu sonunda belasını buldu ama o ameliyat sonrası yüzü açıldıgındaysa saçma olmuş agzı hertarafı bandajlı ama sakalları traş olmuş

yahu bn bu erkekleri anlamıyorum eyşanla ömer çıkarken bahar çocukdu öyle görse dönüp bakmazdı ( hiçbir erkek bakmaz ) arada bı 12-13 yaş vardır heralde
sonra kızlar büyüyo 25li yaşlara geliyo erkekler hooooooooooop kıza ağzı açık bakıyolar
sanki kendileri aynı yaşda kaldı kızlar buyudu yahu sizde kartladınız
özellikle ali de bahara karşı boş değil gibi
ezelcim de aşıkmı olcak acaba ne :S

ramiz dayı nerde şimdi. Niye hiç görünmüyor ortalarda. 1 bölüm için oynamadı herhaldebenneyaptımki

Ömeri bundan sonra göremiycez:a015:, eyi çocuktu yağuşuhlu safçaydı.

Ezel'in anası anlayacak onun Ömer olduğunu, kokusundan filan. Körler kokudan anlayabilrmiş. Ömer'in kardeşi çikin bişe olmuş, daha boylu poslu birini bulabilirlerdi kanımca.:dilcikar: Bahar Eyşanla aynı (deve gibi) ama Ömerin kardeşi cücü gibi nerdeyse.benneyaptımki, soya çekim yokmu kardeşim.:nazar:

Dünkü bölüm gerçekten çok heyecanlıydı. Özellikle Ömer'in yüzünün kesildiği sahne çok berbattı.

Ayrıca Ömer Ezel olarak kendi mezarına gittiğinde ailesinin onu tanımadan yanından geçmesi çok kötüydü:gitme: Ne kadar acı birşey ailesinin oğullarını öldü bilmesi....

bende en çok ordan etkilendim ya çok fenaydı:gitme:

Ali Bahara aşık benmcede
ama bahar ezele aşık olicik.:)) ezelde intikamını bahar üzerinden alicik.

Ezelimin anası kokusundan anlicik bencede:))
süper ya sevidm ben

bende en çok ordan etkilendim ya çok fenaydı:gitme:

:gitme:

Ayrıca birde kardeşlerin görüntülerine taktım ben. Sonuçta her iki tarafın kardeşi de ne kadar büyümüş geldi bana...Keşke Cansu Dere'nin gençliğini şuanki kardeşi rolündeki kişi oynasaydı.Kardeşi rolünü de daha genç kızlığa yakışır biri oynasaydı. Bana hiç kardeş gibi gelmedi yani nedense... Eyşan, Ali, Cengiz hepsi aynılar hiç yaşlanmadılar yani..

Ali Bahara aşık benmcede
ama bahar ezele aşık olicik.:)) ezelde intikamını bahar üzerinden alicik.

Ezelimin anası kokusundan anlicik bencede:))
süper ya sevidm ben

Evet bende dün asansöre gönderdi ya Cengiz orada anladım Ali'nin Bahar'a aşık olduğunu. Ömer Cengiz'den Ezel'de Ali'den çekecek anlaşılankaydirigubbakcemile3

X