Ezel Atv

ya ilginç bir şekilde çekiyor bu dizi beni
ya o ömer ne taş bir çocuk öyle
illa saatini beklemesemde pztsi boşluğuna gidiyor

beni mezarlık sahnesi......harap etti ne hüzünlüydü.......senağlamasenağlama.
ailesi dokunsan tutacak gibiydi ama ..bi o kadarda uzaktı........:gitme:.

bu dizi cokkkkkkkkkk sevdim ........:lepi:işallah sabıtıpta senaryoyu bozup sıradan olmaz........
ama bahar işi sanki........bazı dizilerden calıntı gibi oldu.........fisfisfis
bahara yakınlaşacak sanırım ezel......
allahım iyi oldu o gerizekalı...........gardiyanada.......sositososito

bıde ramız ne iyi insanmış be........ömere el attı kurtardı..............bide bana el atsa:roflol::roflol:

tek bir yalan daha soyleme cunku inanirim dedi omercik ya cok duyguluuuu senağlama

bende buna koptum........ömercik ha............:lepi:

ama o ömercigin zorro halide komikti ha...:roflol::roflol:...bence maskeli balo gereksiz ve komikti..:1shok:akannehir

bu dizi cokkkkkkkkkk sevdim ........:lepi:işallah sabıtıpta senaryoyu bozup sıradan olmaz........

bıde ramız ne iyi insanmış be........ömere el attı kurtardı..............bide bana el atsa:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

:roflol: bi el de bana lazım be :icecream:

mezarlık sahnesinde ben bile hüzünlendim yasenağlama
yalnız o sargı acıldıktan sonraki olay,morluklar falan her dizide olur ok ama ödemine kadar yapmışlar:1shok:
iyice sardım bu diziye..yalnız maskeli balo sahnesi gereksiz ve özenticeydi :umursamaz:

kocişimle beraber izledik.. çok güzeldii.. hüzünlüydüü :gitme: mezar sahnesinde bende bittimmm..

maskelı balo da bence Kenan ,karızmayı çizdirdi ,ayy cok kötü olmustu be kaydirigubbakcemile3

kızlar bir ezel fan club mı açsak diyorumm.. maş. herkes izliyor kaçırmadan..

boşluk dolduruyor, bilgisayar başında kk da laf yetiştirirken arkada fon müziği gibi oluyo :KK70:

bu akşam süperdi dizi.bende ilk 2bölümü az seyrettim ama bu akşam tam anlamıyla izledim..ve konusunu..
haftaya bakalım ne olcak...

ben en çok gardiyanın ömer'in suratını bıçaklama sahnesinden etkilendim..akannehir

birde yüzük tuvalete düşünce aldı ya o sahneden..

aklıma eşimle evlenmeden kendi aramızda taktığımız yüzüklerden ben de olanı tuvalete düşürüşüm geldi..

ben de aldım elimi sokup am atabi öyle leş değildi iş yerimin wc si yerimseniben

Cansu Dere'nin ses tonu çok güzel ya bazı dizilerdeki oyuncuların sesi çok kart mesela ama bu dizide çoğu oyuncunun sesi diziye tam oturuyo

X