Ezel Atv

kızlar 2 soru sorcam
1. si kenanın abisinden nerde bahsettiler bn anlamadım,
2.si son sahnede ezel el sıkışırken garson çocuk gülümsedi ve son sahne grafik şekilde ezel yazısı çizildi duvara
ne anlama geldi????

kızlar 2 soru sorcam
2.si son sahnede ezel el sıkışırken garson çocuk gülümsedi ve son sahne grafik şekilde ezel yazısı çizildi duvara
ne anlama geldi????

tmm tmm abi yi anladım
son sahnelerde kenan birine abi senn ne işin var burda diyor
ama geçrek abisi mi yada abi diye seslendiğide biri mi acaba??

kızlar 2 soru sorcam
ne anlama geldi????

Önceki bölümlerden birinde bi gazete küpüründe Dayının Kenanın kardeşini yani abisini galiba öldürdüğü

yazıyordu,Ezelin elindeydi o gazete küpürü,

Yani Kenanın abisi buna yardıma geliyo belki de ve Ramizle aralarında kötü şeyler oluyo ve dayı öldürüyo Kenanın abisini,

İkinci soruna gelirsek,parlamak lazım dedi ya dayı,Ezelin adını duyurmak için çalışıyolar,adı duyulacak ki ünü artsın nam

salsın etrafa ve bütün şehre,

Benim anladıklarım bunlar,genel olarak yine çok süperdi bu bölüm,flashback sahnelerin tadı da bi ayrı oluyo valla

izlemeye doyamıyoruz...

Ha son olarak ben de Şebnemin casus olarak Cengizin yanına verdiklerini düşünüyorum...

Önceki bölümlerden birinde bi gazete küpüründe Dayının Kenanın kardeşini yani abisini galiba öldürdüğü

yazıyordu,Ezelin elindeydi o gazete küpürü,

Yani Kenanın abisi buna yardıma geliyo belki de ve Ramizle aralarında kötü şeyler oluyo ve dayı öldürüyo Kenanın abisini,

İkinci soruna gelirsek,parlamak lazım dedi ya dayı,Ezelin adını duyurmak için çalışıyolar,adı duyulacak ki ünü artsın nam

salsın etrafa ve bütün şehre,

Benim anladıklarım bunlar,genel olarak yine çok süperdi bu bölüm,flashback sahnelerin tadı da bi ayrı oluyo valla

izlemeye doyamıyoruz...

Ha son olarak ben de Şebnemin casus olarak Cengizin yanına verdiklerini düşünüyorum...

:13::13::13::13::KK71:

Kenan Birkan'ın abisi var öldürüyor dayı onu. Hatta Kenan'ın soyadı farklı.

Açıkcası bu bölümde ben de Şebnem'in casus olarak sokulduğunu düşünmeye başladım.

Tekrardan o sahneye baktım da Şebo Tefo'ya kızgın bakmıyor. Tefo da Şebo'ya.

Yani Şebnem hain değil sanırım

O "ezel" yazısı da Ezel'in tekrardan parlamasının kanıtı bence

Bak azracım görüyomusun yine iki kere çıktı:KK60::KK60::KK60:

Amaaaan kalsın silmiycem

bu dizinin başı ve sonu her zaman şaşırtıyor sonunda çoğu kez yok artık! diyorum zekice senaryosu
olan gördüğüm tek dizi diyebilirim ufak tefek hataları oluyor dikkatli izleyince anlıyor insan ama o kadar kusur
kadı kızında da olur:KK6:
haluk bilginere ve dayıyla kenanın gençlik dialoglarına bayılıyorum tabi ezel ve ali de süperler
daha doğrusu eyşan hariç hepsi iyi hoş:KK19: bir o kadına alışamadım hiçbir dizisinde :82:...

X