Ezel Atv

Yaww ben demiştim Cengizdir diye,işte çıktı

ortaya,ta baştan Eyşanla Cengizin konuşmasını

vermemişlerdi ya Baharın ölümü hakkında,ordan

anlamıştım,bi de Eyşan ve para için Cengizin

yapmayacağı şey yoktur demiştim,

Neyse ama iyi kurgulamışlar,

Ezelin Eyşanı tutup gırtlağına yapıştığı an öldür

de kurtulsun herkes dedim kendi kendime ama

yapmadı Ezelcim...

Bu Eyşan sonunda çok pişman olacak ben size

söyleyeyim,

Ha bir de gelecek bölümde Ezel kesin Serdarı

öldürür,Tefo da sahalara döner artık,Şebnem de

inadına Cengizin tarafına geçer...

İşte yeni oyuncularımız.....

Eyşanın babası rolündeki adamın adını unuttum ya neyse siz anladınız diziden ayrılıyormuş
zannediyorum ezel onun ipini çekecek.
Star TV de yeni bir diziye başlıyormuş

Yalnız bu Eyşan nekadar kalleşmiş yaaa,

Ezelin kardeşi öldüğünde ne rol yapmış ama değil mi?

Acını ben alayım falan...hain...

Alinin camdan atlayış sahnesi de süperdi yaa,hele ardından gülmesi çok komikti...

Son düzenleme:
Çok güzeldi yine.

Hain konusunda da hala açıklanmayan bir şey var.

Bu şekilde kapanmıcak hain muhabbeti.

Artık yavaş yavaş sezon finalindeki sahneye geliniyor dizide.

Sadece Şebo kaldı karşıya geçicek olan.

Bakalım haftaya hangi dengeler yerle bir olcak.

Bu arada Birkan- Dayı atışmasında hala ne olduğunu göstermiyorlar.

Kenan Birkan gençliğinde kandan tiksinen bir adam. Onu böyle canavarlaştırmak için canını gerçekten yakmak gerek.

Bu işte Dayı'dan daha masum çıkcak Kenan ben size söyleyeyim.

Ah bi verseler ne olduğunu..

Zaten dayı Kenana çok büyük bi kötülük yapmış,onu bi ara dayı bi konuşmasında ima etmişti,

Tam olarak anlatmadılar ama Selma yüzünden olduğu kesin,

Bence bu aynı Ömer-Eyşan-Cengiz üçlüsünün olayı ile benzer bi hadise,Selma yüzünden bunlar birbirlerine düşmüştür

başka nolcak...

ezelll herzaman bizleri şaşırttığı için hep son ana kadar başkası çıkcak diye bekledim herkes eyşan ve cengiz demişti zaten.bence şebo cengizin yanına gitmeyecek.

dün en son yazdığım gibi sinir oldum reklamlara
gittim uyudum sabah nettten tertemiz izledim
zaten bnm bıraktığım yerden sonra olaylar başlamış
ve bu sefer ters köşe olmadık ve bnce çok da ii oldu
bn ne azadı ne selmayı ne de ali yi hain görmek istemezdim tabii tefo da dahil
zaten belliydi eyşanla cengizin olacağı
ama ki bir insan 2 kere satmaz yaa satamaz
Kalleşler:117::104:

Zaten Dayı'yla Birkan Selma'dan dolayı kavgalılar.

Ama o olayda büyük bir şey olmalı.

Beklenilenden daha da büyük

ya dün iyi izleyemedim.o yüzden anlayamadığım biyer var.hani ezel dayıya hain benim ömer olduğumu çocuğum olduğunu kenana söylemiş demişti ya... e eyşana zaten kenan anlatmıştı bunları.eyşan değil de cangiz mi söyledi.bi de cengizle ortaklaşamı çalıştı eyşan?

kızlar selma yuzunden kenanla dayı kotu oldular .farkındaysanız eskıyı gosterdıgı zaman kenanın selmaya yanık oldugu bellı selmada bı ona bı ramıze kur yapıyo ramızde kenanın ona ılgısı oldugunu bılıyo .işte bıldıgı halde selmaya asık olması vs vs tabı buna eklerler bır suru sey olay bu ama .dayı zaten bu bolumde her sanıyesıne degdı dedı ne askmıs be ama hıcte buyuk selmayla :) oyle cok asıklarmıs gıbı bı rol olmadı

canım cengızın kenana soyledıgını gostrene bısye olmadı ama oyleymıs eysanla ortaklasa calıstıklarınıda gostermedıler ama sozu gectı bırlıkte oyun yapmıslar ezele ..sevgıler

canım cengızın kenana soyledıgını gostrene bısye olmadı ama oyleymıs eysanla ortaklasa calıstıklarınıda gostermedıler ama sozu gectı bırlıkte oyun yapmıslar ezele ..sevgıler

hımmm...teşekkürler canım anam öle bi dizi ki bi dakikasını bile kaçırmaman gerekiyor yoksa aklında bi sürü soru işareti kalıyor

Dayı çok zeki yaa..

Hem Selma'yı gazetelere çıkardı hem de kendini tanıttı.

Dikkat ettiniz mi genç Selma'nın kafasında kadeh varkenki kaşını kaldırıp da bakışı şimdiki Selma'ya nasıl da benziyor.

Helal olsun valla kıza aynısını yapmış.

Daha çok flashback izledik bugün.

Halka yavaş yavaş genişliyor aslında.

Öte yandan da daralıyor.

Küçük Ali'ye ben de çok güldüm

Güzel bölümdü genel olarak.

Ezel'im canım yakışıklımm

Kenan'ın abisi de katılıyor artık diziye.

Bakalım haftaya ne olcak.

aynen masalım bnde çok dikkat ettim ettirdi zaten küçük selma
aynı bakışı yaptı resmen
ama şu ilginçtirki şu an ki hallerine fiziken bakarak olursak
selma kenanın yanında daha da yaşlı duruyor
yani dayı en başından hak etmiş hm fiziken hm ruhen

Şebnem'in de hain olduğunu söylüyoruz ya. Bakın haber buldum onunla ilgili Pınar Bulut'a sormuşlar ve cevabı şu.

"O görüntüyle altı ay sonra 'Şebnem'in 'Cengiz'in yanında yer alacağının sözünü vermiştik" diyen Bulut şöyle devam etti: "Gelecekte, altı ay sonra oluşacak durumun sebeplerini anlatmaya devam edeceğiz. Ama seyirciler şunu unutmamalı ki, her zaman 'Ezel'e karşı hainlik yapılacak değil. Belki de 'Şebnem'i 'Cengiz'in yanına gönderen 'Ezel'dir. Ve belki de 'Şebnem', 'Cengiz'in haini."

Alıntıdır!!!!

ama ki bnce mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…