Ezel Atv

gelecek haftayı öncesinde de fragmanı 4 gözle bekliyorum
ama sanki ezelimn yolda başına birşey gelcek gbi

gelecek haftayı öncesinde de fragmanı 4 gözle bekliyorum
ama sanki ezelimn yolda başına birşey gelcek gbi

ezelin başına yolda bişiey gelmeyecek:1no2:.masaya gidip oturcaklar.tam o sırada eyşan:mymeka::mymeka: intikam almak için içeriye girecek.tamda ezelin rüyası gibi..eyşan bizi ezelmi öldürmek istiyor diye sonunda kenanda evet dedi yaa işde o an intikam almaya yemin etti.mahsus ezelin:asigim: yanına gelcekki kenana haber verecek.

ezelin başına yolda bişiey gelmeyecek:1no2:.masaya gidip oturcaklar.tam o sırada eyşan:mymeka::mymeka: intikam almak için içeriye girecek.tamda ezelin rüyası gibi..eyşan bizi ezelmi öldürmek istiyor diye sonunda kenanda evet dedi yaa işde o an intikam almaya yemin etti.mahsus ezelin:asigim: yanına gelcekki kenana haber verecek.

:1shok::1shok::1shok:
anam nerden biliiin gııı

:1shok::1shok::1shok:
anam nerden biliiin gııı

diyorum ya herzaman senorya yazmaya bayılırım :roflol::roflol::roflol::roflol: çoğu zaman tutmaz :roflol::roflol: ama bazende yorumladığım yönde gittiğide oluyor sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

diyorum ya herzaman senorya yazmaya bayılırım :roflol::roflol::roflol::roflol: çoğu zaman tutmaz :roflol::roflol: ama bazende yorumladığım yönde gittiğide oluyor sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

:mymeka: ne kandırıon bni
bir şartla seni affederim ezelle bana birgün ayarlıcaksın :jeyyar: :asigim:

:mymeka: ne kandırıon bni
bir şartla seni affederim ezelle bana birgün ayarlıcaksın :jeyyar: :asigim:

ne kandırması gıı ben tahmin yaptımm valla tutar tuıtmaz bilemem canım.ezelle sana gün mün yok ayarlarsam kendimle ayarlarım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sana yok :dilcikar::dilcikar: :roflol::roflol:

Vayy anam vayy bu ne fragman beee......kafamçokkarıştı

Anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım Ezeldaşlarım,

Sanırım Eyşan intikam almaya karar veriyo ve ilk iş olarak Canı ortalıkta olmasın diye bir

yerlere gönderiyo Ezel almasın diye,

Gerisini bilmiyom...:bbo: ama çok heyecanlı olacağı kesin...
:lepi:

EZEL’E KIVANÇ TATLITUĞ’DAN SONRA BİR KONUK OYUNCU DAHA!.. AMA BU DEFA Kİ ÜNLÜ BİR ROCKÇI!.. KİM Mİ? TIKLAYIN!.. 23/10/2010 15:48
ezel-in-je.jpg
emre_aydin_yeni.jpg
[SIZE=+0][/SIZE][FONT=Times New Roman, Times, Serif]Emre Aydın, Ezel’in Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümünde rol aldı.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Televizyon[FONT=Times New Roman, Times, Serif] Gazetesi’nin haberine göre, Emre Aydın Ezel’in Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümünde konuk oyuncu olarak yer [/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]alacak[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, Serif]. Kenan Birkan’ın verdiği partide şarkı söyleyecek olan başarılı sanatçı, yine sahnede, Emre Aydın olarak izleyicilerle buluşacak.[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Aydın, yalnızca bir bölüm konuk oyunculuk yapacak.[/FONT]

evt yarım saat sonra özet
1 buçuk saat sonrada yeni bölüm :lepi: :lepi:
ezel :asigim:

Ayy sonu cidden çok güzeldiiii :lepi:

Bi de ben bu Ezel'le babasının konuşmalarını çok beğeniyorum yaa. Çok hoş oluyor replikleri

X