Ezel Atv

FLAŞ!.. FENOMEN DİZİ “EZEL”İN CANNES’DA BÜYÜK BAŞARISI!.. 35 BİN KİŞİNİN OYUNU ALAN “EZEL” EN İYİ "SENARYO ÖDÜLÜ"NÜ TÜRKİYE'YE GETİRDİ!... İŞTE AYRINTILAR!... 15/10/2010 16:48
kenan_KİVANC.jpg
P { margin: 0px; }
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]11 Ekim tarihinde Cannes'da düzenlenen "C21 MEDİA ve FRAPA" format yarışması ödül töreninde en iyi senaryo ödülünü Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Ezel dizisi aldı. [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif] [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İngiltere, Hollanda, ABD başta olmak üzere İsrail, İskandinavya, Danimarka, Fransa ve Kanada''''dan da bir çok yapım şirketinin katıldığı yarışmada 6 kategoride yaklaşık 100 format oylandı. Dünya genelinde yapım sektöründe tanınmış 35 bin kişi tarafından yapılan oylama sonucu en iyi senaryo ödülüne layık görülen Ezel dizisi böylelikle büyük bir başarıya daha imza atmış oldu. [/FONT]

ezel_poster.jpg

bugün bizim için özel bı gundu

ama kostur kostur gıttık hemen geldık ,kocamın Ezel aşkı -tatlicadiarzu-

bugün süper bölüm ama bnden başka izleyen yok sanırım

ayy ezel evine gidiyor daha doğrusu ömer
inşallah yolda başına birşey gelmez

birde kenan bir daha öyle gülme ya içim eriyor gidiyor sana :asigim: :sapıküyesimili:

ATV ofsayt izleyemedim..
Merakdan da çatladm,azracım,şööölee ufakdan bi annatıverirsen çok sevinerim :kedi:

Bu bölüm çok güzeldi yaa :lepi:

Son bikaç bölümdür düşen tempoyu çıkarıverdi en tepeye.

Ezel çok duygulsaıdı bugün. E kolay değil ailesine kendini kabullendirmeye çalışıyordu. Gözyaşlarım gözlerimden şıp şıp aktı babasıyla,kardeşiyle geçen her konuşmada.

Kenan Birkan şeytanın önde gideni. Adam resmen intikam planının alasını kurmuş ya. Plan tek bir yerden bile açık vermiyor.

Ezel'in tüm hayatını çepeçevre sarıyor.

Resmen Eyşan'ı Ezel'e düşman kendine dost olcak şekilde dolduruyor.

Mert-Cengiz sahnesi de çok etkileyiciydi.

Ve Dayı-Azad sahnesi. Dayının tuvaletini kaçırdığını görüp de bacaklarının tutmadığını anlamasındaki yıkılışı çok güzel yansıtılmıştı.

Kısacası bölüm bombaydı.

Bakalım haftaya neler olcak.

Reytingi bolll haftalar diliyorum Ezel'e :nazar:

ben ızledım tabı kı harıkaydı yıne..mert -Cengız sahnesı cok gzeldı

yalnız Masal dayı tuvaletını kacırmadı ,kızı elonde bardaktan su döktü yanlışlıkla..o an ıslanmadıgını anladı..

eger kı tuvaletını kacrdıgı sahne varsa ben görmedım baska odaya gecınce :)

yalnız önceden butun ters köşelerı Ezel yaparken artık Kenan Birkan yapıyor :)

İzleyemiyorum artık Ezel'i nedense...

ben ızledım tabı kı harıkaydı yıne..mert -Cengız sahnesı cok gzeldı

yalnız Masal dayı tuvaletını kacırmadı ,kızı elonde bardaktan su döktü yanlışlıkla..o an ıslanmadıgını anladı..

eger kı tuvaletını kacrdıgı sahne varsa ben görmedım baska odaya gecınce :)

yalnız önceden butun ters köşelerı Ezel yaparken artık Kenan Birkan yapıyor :)

Kenan Birkan'ın planı uçtu gidiyo zaten. Bu ne yaa diye diye izliyorum canım akannehir

Hadi ya kaçırmadı mı kaçırdı mı şimdi kafamçokkarıştı

Ben de arkadaşlarla dizinin kritiğini yapıyorum bi yandan belki de kaçtı gözümden. Bilen bi aydınlatsın bizi

X