Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayı gerçekten 9 canlıymış, bıçakla oyuldu genede ölmedi sekiz tek bıçak darbesi ile anında ölüverdi
haluk bilginer oyunculuğunun ihtişamını bu dizide bir kez daha kanıtladı...
bu arada kıvançta bu rolüyle en iyiler listesine girdi hatta genç oyunculardan kesinlikle
bir numara olarak gördüğüm tek kişi...hayran kaldım nası bir oyunculukdur bir psikopatlık
bu kadar mı yakşır...ama yazık oldu...boshayallersmile
dizide herkes birbirine düşman ya dayıda iyileşince ezele düşman olur
torunumu öldürdün diyesempatiksalakcinni
haluk bilginerin oyunculuğu zaten tartışılamaz
ama şu dayı yı pek sevmiyorum
o çıkınca buruşuk muşamba diyorum
elime verseler de o suratına bi ütü yapsam
Ye gereksiz repliklerle diziyi uzatıp sıkıyorlar bazen he.Dizi 100 küsur dakika ya.Mesela raestaurant sahnesi.Neydi o öyle?Tamamen gereksiz bi bölümdü.İnsanları sıkmadan devam ettirseler şu dizileri çok iyi olacak.mirmirmirmir
haluk bilginer oyunculuğunun ihtişamını bu dizide bir kez daha kanıtladı...
bu arada kıvançta bu rolüyle en iyiler listesine girdi hatta genç oyunculardan kesinlikle
bir numara olarak gördüğüm tek kişi...hayran kaldım nası bir oyunculukdur bir psikopatlık
bu kadar mı yakşır...ama yazık oldu...boshayallersmile
dizide herkes birbirine düşman ya dayıda iyileşince ezele düşman olur
torunumu öldürdün diyesempatiksalakcinni
bisey sorcam... bu eysan ezelin bahari öldürdügünü zannediyodu ya
cengizle konustular
cengiz gercegi söylemedi mi?
eğer kıvanç biraz daha dizide dursaydı zamanında kurtlar vadisinde çakır rolünün polat rolünü bastırması gibi oda kenanın ezel rolünü bastıracakatı bu kadar kısa bir zaman diliminde piskopat rolüyle bile çok sevdirdi kendini bravo gerçekten..