Ezel Atv

sende durdun durdun tam sahnesinde mi terkettin olay yerini arkadaşım ya
anlatılmaz yaşanır
aç izle valla pişman olursun

heee evet o sahnede sok lan dedim gözüne erkeksen sok yoookk
onu da yapamaz bu anam ki yapamadı da

ben dedim artık bir atraksiyon olmaz dizide en iyisi gidip çay alayım dedim o sırada olmuş ne olduysa ama izleyemem valla üzülürüm izlersem.
yaşlılara kalkan eller kırılsınkaydirigubbakcemile :KK1:

ben dedim artık bir atraksiyon olmaz dizide en iyisi gidip çay alayım dedim o sırada olmuş ne olduysa ama izleyemem valla üzülürüm izlersem.
yaşlılara kalkan eller kırılsınkaydirigubbakcemile :KK1:

yaşlı değil o dayı dayı tamam mı
seni beni cebinden çıkartır o :nazar:

kızlar size doyum olmaz ama ben yatıyorum uykum geldi..haftaya bir ezel bölümünde daha görüşmek dileğiyle iyi geceler...

Azad'a bayıldım bugün. Babasıyla konuşurkenki ağlaması, Sekiz'le konuşması falan filan harikaydı. Performansı süperdi.

Tefo-Şebnem sahnesinde de çok ağladım ya. gidiyodu Şebnem az kalsın. Sekiz ne pislik yaa :eek:klava:
Ama allah'tan kurtuldu.

Kenan Birkan-Ramiz şov geçmişten geldi daha çok. Ama şu Ramiz'in gençliğine bi alışamadım. Ulvi gibi yaa :roflol:

Ezel yine bakışları,duruşu mükemmelin mükemmelinde :lepi:

Bu bölümde de heyecan doruktaydı. Wc ye bile gidemiyorum saniye kaçırırım diye yaa :roflol: :roflol:

Dayı ölmicek. Geçen sezon sonunda tekerlekli sandalyedeydi,öyle olcak.

Ama Sekiz'e süper bir ölüm geliyorrrrr..

Ezel bunun onun yanına bırakmazzz :lepi:

su behlulu Çok üzgünüm çoookbir sutlayi verseler su diziden ya micini cikaracak dizinin dayim olmez demi kizlar.:gitme:

anam acimadan soktu bicagi gozu kor olasica, adam sana ne yapti okuz kilikli herufff:nazar:

dayi geri gelecek degilmi kizlar ay dun aksam cok agladim yahu azadla babasina,dayiya ezelin ailesine of of be kafa beyin kalmadi yine.delikafadulden

behlul gitsin dayi gelsin yine dayisiz,hikayesiz dizi olmaz yahu olmaz:eek:lmaz:

behlülden nefret ettim...

gözlerim doldu, mahvoldum dayıya bişey oldu diye :KK43:((
biliyorum ölmeyecek ama..
ezel iyice yumuşadı artık.
hiçbirinden intikam alamadı! eyşanı da affetmeyi istiyor. o şeytan kadını nasıl affedersin !

kızlar behlülcüm hakkında bu kadann acımasız olmayın ama suç tamamen kenan birknda bencezemuszemus o sadece yakuşuklu bir psikopattopuyorumnanaktan kızlar ben bir noktayı kaçırdım ezelin mal varlığı ne oldu?

kızlar behlülcüm hakkında bu kadann acımasız olmayın ama suç tamamen kenan birknda bencezemuszemus o sadece yakuşuklu bir psikopattopuyorumnanaktan kızlar ben bir noktayı kaçırdım ezelin mal varlığı ne oldu?

:)) hay Allahım.. haklısın bayanssulusmile

kızlar ben bişeyi merak ediyorum hani geçen sezonun finalinde ezel ve tayfası bir masa etrafında toplanmışlardı ramizde tekerlekli sandalyede o sahneyi gösterdilermi? yoksa göstermedilermi?

yok gostermediler canim o sahneyi:ecrin_bebek: bence bundan sonra gostercekler dayi olmedimafoldumben cunku dayim olemez uleyyyynnnohaoldumsmile

aynen valla tatlim beyin firtinalari geciriyorum 1 saniyelik yeri kacirsam toparlayamiyorum diziyi:2:

Yok ikoncan daha bu bölümde tekerlekli sandalyeye düşer dayı. Henüz göstermediler o sahneyi. Saflar tam ayrılmadı zaten daha.

saolun kızlarr dediğiniz gibi ya iki dk kaçırayım ne olduğunu anlayamıyorum ben acayip bir dizi

sanırım bu bölümde piskopat behlüle veda ediyoruz ezel bıçağı onun kalbine saplıyoakannehir

X