evet 8 ölcek cünkü fılm baslarken dıkkat edın konuk oyuncu olarak yazıyor.gercegı ögrenseydı barı ya...
evet 8 ölcek cünkü fılm baslarken dıkkat edın konuk oyuncu olarak yazıyor.gercegı ögrenseydı barı ya...
idare edemem weyden idare edemem :sinifsinif:
halay da çekeriz di miii senağlama
çok bile yaşadı mafoldumben
hiç gözünü bilem kırpmadı saplarken kalbine
ulen dedim ezel ne b.ka yarıyosun sen orda :mymeka:
ben bıcak sapladığı sahneyi kaçırdım en son gelmedi ezel gelmedi diye seviniyordu ramizcimiz...demekki 8 harbi psikopatmış..bıçağı saplaıktan sonra kaçtımı o kısmınıda görmedim de...
tabikide :sm_cool:
gidişide gelişi gibi muhteşem olcak
belki senaristler haftaya ramiz için mezar felan gösteririler kısa bir cenaze töreni,
ezel disi bu yaa bn bunu beklerim
yani ilk ölmüş gösterip sonra yaşadığını
tabikide :sm_cool:
gidişide gelişi gibi muhteşem olcak
belki senaristler haftaya ramiz için mezar felan gösteririler kısa bir cenaze töreni,
ezel disi bu yaa bn bunu beklerim
yani ilk ölmüş gösterip sonra yaşadığını
kaçtı tabi adam olcak bide
hiç dayıya çekmemiş hiç
hem yapıp hem kaçıyosun ne anladıom bu işten mafoldumben
yok iki bölüm komada kalır bence
o sırada da ezel dehlülün kıçına tekmeyi basar :lepi:
ayy çok şekersin yaa inan gece gece güldürdün beni çok yaşa emiolumunekankayizsmile nasılda sinirlenmişsin sekize boşver değmez sinirlerini bozma anacım allahından bulsunkaydirigubbakcemile3
gülme be :çok üzgünüm:
valla ben behlülün ramiiz diye bağırmasından sonra bakamadım bile :sinifsinif:
dayı halbuki nasıl şevkatle bakmıştı :çok üzgünüm:
sinirlenirim tabi kötü behlül
hep aynı adam ya gebertecem kendi ellerimlen hemde :mymeka:
hiç sorma ya
bu daha dehşet :lepi::lepi::lepi:
yallah pehlül yallahaklinialirimsmile
seni ne aşkı memnu da istediler ne burda kötü adamlmaz:
yok ona bakma senbu hafta çok üye yok sayfada...sekizin diziye girdiği ilk bölümde 77 kişiyi gördü bu sayfa..
ya işte ben o kısımları izlemedim mutfağa gitmiştim en son gördüğümde ramiz gelmedi ezel gelmedi diye bağırıyordu bende tam yerinde terketmişim ekran başını.
en çok da tefoyla sevgilisine yaptıklarına üzüldüm tam manyak çıktı behlül...birde o bıck gözüne girecek diye korktum hani arabada gözüne sokmaya çalıyorduya :smiley-cool:
gözü çıkasıcaÇok üzgünüm çoook
hiç sorma ya
git ya sekiz misin behlül müsün
bih huzur ver artık ya kimin hayatına girdiysen öldürdün ama be sefer behlülü kaçamayacak alkisalkisalkis
yok ona bakma sen
aşkı memnunun rekorunu kıramaz burası
o topik 200 kişi gördü sen ne diyyon boshayallersmile
sende durdun durdun tam sahnesinde mi terkettin olay yerini arkadaşım yaya işte ben o kısımları izlemedim mutfağa gitmiştim en son gördüğümde ramiz gelmedi ezel gelmedi diye bağırıyordu bende tam yerinde terketmişim ekran başını.
en çok da tefoyla sevgilisine yaptıklarına üzüldüm tam manyak çıktı behlül...birde o bıck gözüne girecek diye korktum hani arabada gözüne sokmaya çalıyorduya :smiley-cool:
hiç sorma ya
git ya sekiz misin behlül müsün
bih huzur ver artık ya kimin hayatına girdiysen öldürdün ama be sefer behlülü kaçamayacak alkisalkisalkis
yok ona bakma sen
aşkı memnunun rekorunu kıramaz burası
o topik 200 kişi gördü sen ne diyyon boshayallersmile
bu dizide ahlaksızlık yok ya kırmaz bncede:umursamaz:
millet kaliteden ne anlarşakkıdı