Ezel Atv

bu arada eyşan kırmızı elbiseyle
şebo da maviyle süper olmuşlardı
hele şebo dehşet güzeldi bence

bu arada eyşan kırmızı elbiseyle
şebo da maviyle süper olmuşlardı
hele şebo dehşet güzeldi bence

eyşana birşey diyemicim ne giyse yakışmıyorrrr:dilcikar::dilcikar:
garezim var ondan zanımca :1closedeyes:
şeboda slikonlanmış galiba sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihop hop ettiriyordu :roflol::roflol:

eyşana birşey diyemicim ne giyse yakışmıyorrrr:dilcikar::dilcikar:
garezim var ondan zanımca :1closedeyes:
şeboda slikonlanmış galiba sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnihop hop ettiriyordu :roflol::roflol:

evt katılıyorum heralde silikon takdırmış büyümüş resmen göz dolduruyosempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

şimdi Eyşan Kenan Birkanın sevgilisi mi oldu
Şebnem Cengiz mi yardımcısı mı oldu anlamadımbilmiyorumkismile

kızlar yaa
çok soruyorum ama
ali ezelin kim oldunu biliyor cengizde öğrendi peki eyşan oda öğrendimi.
6 ay geçmiş öğrenmiştir ehalde?

bence hepsi birlestiler ..kenan dan öc alacaklar...eysan kenandan yana ...baharin öcü icin ....offfffff eylüle kadar nasil bekliycem yaaaaa..........

ezelin o son bakışı neydi öyleee... bittimm bittimmm =)) bir insan hem tatlı,hem karizmatik,hem yakışıklı,hem...........,hem süper ötesi nasıl olabilir yaa..
nefes nefese bir bölümdü yine.. gel eylül gelllll....

ya ben hayal kirikligina ugradimguclubacismile
ne guzel bitireceklerdi tadinda...
ezelin kenanin safina gecmis gibi yapip ters kose yaptigi kisim cok iyiydi. bence kenanin isi bitmeli herkes omeri ogrenmeli, cengiz yanlizliga, eysan kardesinin acisiyla yasamaya, ali baharsizliga mahkum olmaya ve bunlarin ustunde omer/ezel her ne kadar ocunu almis olsa da kendinden de cok kaybetmis biri olarak artik hayatla olan kavgasindan vazgecmeli ve orda bitmeliydi. bence boyle bir sonun verdigi mesaj ve arinma(katarsis) duygusu cok az dizide bulunurdu.

simdi sebnem cengizin yaninda.. ne alaka?
eysan kenanla ama omeri ogrenmis olmali artik... eee bu durumda?
sanirim ikinci sezonun ilk bolumu gecen 6 ayda olanlara geri donecek. o zamana kadar mantikli bir senaryo olustururlar umarim.

dizinin ana konusu omerin hikayesiyken cok iyiydi. simdi klasik it dalasi...kenani haklamaya calisicaklar. ki bu cok bilindik ve basit bir hikaye. neden bitirmediler ki adam gibi yaaa:umursamaz:

uff neyse, bakalim nolcak...

en az 2 ay gider bu 6 ayda olanlar..
eyşan ajan olarak kenanın safında.. kardeşini öldüren adamın yanında olur mu hiç.. ömeri de öğrenmiştir bence..
yanlız cengize akıl sır erdiremedim.. ne yani ezel affetti mi onu? yoksa onu da mı kullanıyorlar.. şebnemi de vermişler yanına.. " patron " falan =)

offff uğur yüceli istiyorum kenan birkan olarak... gellll eylül gelllll !!!!!

kızlar kenan birkanı kim olarak hayal ediyorsnuz benim aklıma Kadir ınanır geldi ama..sizler kimi koymak isterdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…