Ezel Atv

fragmanı izledim eysanla ezelin arasında 1 cm var o kadar yakınlar eysan dioki ne istiosun ezel benden ezelde gitme istiyorum bugun gitme dio ağlayacak gibi titrio sesi fln sonra eysan sarılıo fln anam bizim oğlan dayanamadı affetti galiba o haini

Kızlaaar, 2.fragmanı gördünüzmü.:1shok:

Neler oluyor neler, Ezel Ezel olalı böyle ekşın görmedi.akannehir

tefo Aliye silah doğrultuyor. Ali anladımıki acaba Tefonun gerçek yüzünü.

Gel pazartesi gel.kaydirigubbakcemile

kuzu sen boşver tefoyu
arka sayfalardaki kuzu ve dayı fantazilerini okumadın herhal:))

Aklın fikrin fentezide Eynur. Kızım konuyu geyiğe şeetme, daha yeni çıktım mapustan bi daha girmiyim.:hulya:

he valla bende yeni cıktım 24 saat gecmek bilmedi :kedi: korkuom artık o lanetli topiğe yazmak istemiom:kedi: kızlar fragman kötü ya ezelle eysan öpüşcek:kedi:

tam bir muammma oldu bu dizi ezel ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım

Ezel 13. Bölüm 2. Fragmanı

[dailymotion]video/xbp2a7_ezel-13-bolum-2-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Ezeldaşlar hepinize mutlu yıllaropuyorumnanaktan

Allah fragman müthissssss:lepi:

Heycan dolu yine,harikaaaaaaaaaa

Serdar nasil bir seytandir, disi ezel ici bildigin ömer demesin mi...

Bu hafta fevkaladenin fevkinde bi bölüm olacak kanimca :lepi:

Ezeeel :asigim:
Tefoooo :asigim:

Dayiiii :asigim: -tatlicadiarzu-

anaaaaaa ezel seni seviyorum mu dedi eyşana allah allah korkarım bu ezel intikam alıcam derken tekrar kendini kaptıracak bu baygına

aynen ya sinir oluom yavas yavas yok gözleri doluyo yok gitme die yalvarıo :mymeka:

hiçte sevmem eyşanı tekrar dönerse ben izlemem bu dizi yi arkadaş...işallah yalandır kandırıyodur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anaaaaaa ezel seni seviyorum mu dedi eyşana allah allah korkarım bu ezel intikam alıcam derken tekrar kendini kaptıracak bu baygına

aaa valla bende yeni duydum bunu. Ciddi ciddi seni seviyorum dedi Eyşana bizim salak oğlan.Kafayımı sıyırdı neakannehir

Bakalım Eyşan hanım napacak. Gizli gizli Ezelle işi pişirecekmi yoksa o çok sevdiği uğruna sevdiğini harcadığı Bahara bunu yapmayacakmı. Kesinlikle Bahar Mahar vız gelecek Eyşana. Kalleş kadın:umursamaz:-tatlicadiarzu-

eyşan dünden razı:teytey: yok dermi kardeşinide ezer geçer valla ben daha çok kamili merak ediyorum ona ne olacak aceba:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ya sarılıo bile bulmus yakışıklıyı hiç kardeşim dermi atlıcak hemen yılannnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…