Kamiil nasıl kıyarlar sana:çok üzgünüm:
Kamil ölmez değilmi ezeldaşlar:gitme:
Ben bile anladım ekran karşısında var bir hinlik o adamda diye, garibim kamilde al kardeş ısınırsın diyor yaa:gitme: Hiç acımadan vurdu Kamili, pislik:mymeka:
Bşaını kaçırmışım kızlar, dayı taksideki adamı niye vurdu. yani o şoför kimin adamıydı ne husumetleri vardı dayıyla. Gösterdilermi orayı.Alinin adamımıydı yoksa başkasınınmı. Bence Ali yaptırdı diye düşünecek herkes ama dayının bir kanlısı filan çıkacak:ecrin_bebek:, dizye hareket gelmesi açısından yane.
Eyşan uyuzu malı götürdü. Mal burda Ezel oluyor tabelaelaelaelaelae
Ben size demiştim dimi Ali öldürmez Serdarı diye. İkisi birlik olup Cengizi silecekler ortadan.
Ama Aliye üzüldüm yaaa, nasıl seviyor Baharı.opuyorumnanaktan
Baharada güldüm bir yandan, "ama sen kötüsün" yapma yaaav, Alimi kötü, yok canıım. İnanmam bak. Kızın verdiği tepkiye bakın allasen, ama sen kötüsün, etrafındakilere kötülük ediyorsunkaydirigubbakcemile, Lan uyuşuk Bahar adama abi diyorsun, her daim yanyanasınız, adam sana ilanı aşk ediyor senin verdiğin tepkiye bak "ama sen kötüsün"
Benim bildiğim abi denen biri böyle birşey söylese ben seni abi gibi görüyorum filan denir salak mıymıntı Bahar:tomato:
Fragmanda Kamili niye göstermediler, nolcak Kamil. Pislik ezel mok ettin herşeyi, adi herif.:mymeka:, senin yüzünden vuruldu Kamil.:mymeka:
Kızlar bu arad Tefo Ezelden daha yakışıklı değilmi:asigim: Ezele bu bölüm uyuz oldum yeni favorim Tefo:lepi:
Heee bu arada bahara beyin hücresi nakli için kampanya başlatıyorum, kanımca küçükken çok darbe yemiş kafadan beyni basmıyor artık. sositosositoyahu sen restorantta fenalaşıyorsun doktor yerine Bana Ezeli çağır Ali abi diyorsun, a salak kız. aaaaaah kahramanım Ezel, hakkaten beyni basmıyor bu kızın. Dizinin saçmalıklarından biriydi o sahne.
Eyşan nasılda yerin dibine soktu Cengizi. Biz olsak ağlar sızlar ühü ühü ühüh, kocam beni aldatıyor diye veryansın ederdik. Kadın kafasını kullanıyor işte, bahar da olmayan akılda kanımca Eyşanda.
Nil, cidden Cengize aşıkmı oldu ne, sanki sahici ağladı Cengiz ona posta koyunca.fisfisfis