Eyvah eyvah

nnurcann288

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
110
18
13
37
3 günönce doktora gittim mantar rahatsızlığım vardı sonra bana miyom teşhisi kondu 7 cm büyklüğünde doktor rahıme zarar vermeden alınabilir dedi açık ameliyat önerdi ama ben çok korkuyorum ya bu korkuyu bir türlü atamıyorum üstümden bana ne önerirsiniz

2016 eylulde evlendim.kasim 14 te doktora gittim.4 aylik hamile gibi olmus miyomum.rahminide alabiliriz hemen ameliyat olman lazim dedi.cok korktum yeni evlenmistim.cocuk istiyordum.tokatta ozel hastaneye gittim.2 ay icinde hamile kal gel dedi.hicbir ilac vermedi.2 ay gecti.profosere gittim ameliyat sart dedi riksleride var dedi.sonra ozel doktora gittim.miyomum 2 tane birisi 8 cm digeri 3 cm.hamile kalabilirsin dusuk olur dedi.yasim 39.6 ay sonra bu kalitede yumurta bulamaya biliriz dedi.samsunda prf.e yonlendirdi.oda aynisini soyledi.once yumurta donduralim bir sene sonra ameliyat ederiz dedi.yumurta dondurma 6 bin tl. Aylik.bunu beni dusundugu icinmi para icinmi dedi anlayamadim.sonra Allah buyuktur dedim.ilk gittigim devlet hastanesindeki doktora ameliyat oldum.ilk doktora gittigimde onun bilgisine guvendim ama olumsuz tavri hosuma gitmemisti.27 martta ameliyat oldum.simdi cok sukur hamileyim.14 haftalik.ozel devlet doktoru fark etmiyor.yeterki isini bilen inancli bir doktor olsun.buraya yaziyorum cunku bende cok uzuldugum zamanlar ve nette cok arastirmalarim oldu.umarim yardimci olmusumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…