Tesekkur ederim .sorun su ki bu serum olayı 2021 deydi suan yazamadı piyasa da yokmuş.o zaman 2 serumcu evet.bakalim yarin ne diyecek0.89 çıkmıştı.
Pika sendromu olmuştu, evdeki saçma sapan şeyleri yemiştim. Yorgunluk ve hafıza kaybı olmuştu.
Demir serumu verdiler bana üç hafta boyunca.
Daha sonra beslenmeyle koruyoruz tabii ki. Ben de aynı sizin gibi beslendiğim halde böyle olmuştu. Merak etmeyin daha ikinci serumdan sonra fark ediyor
Geçmiş olsun
Ben hiç tahlil vermedim. Demir hapı, b12 falan kullanıyorum. İlacı bırakırsam aşırı yorgunluk oluyor. Öglen 2 de uyandığımı biliyorum.Acaba bende de mi böyle birşey var. Bende gidip tahlil verecegim.Çok geçmiş olsunbenim de ferritinim çok düşük 6-7 çıkıyor ilaç kullanmayı bıraktığım anda düşüyor yok mu bunun bir çözümü
Emilim güzeldir,benim emilim yok midemin o kısmı alındığı için.Gecmis olsun.
Ben de talasemi tasiyicisiyim ama benim aksine ferritinim cok yuksek
Tüp mideli misiniz gastrik bypass mı tüp midede emilim oluyor çunküMerhaba hanımlar ben oldum olası anemi rahatsızlığı yaşardım sonra öğrendik ki telesamiymisim ama taşıyıcı tüp mideli oldugum icin emilim yok hap şurup da yaramıyor damardan verilen fer... diye bir ilaç da kullandım milleti 6 ay götüren ilaç bende 1 ay dayanmadı malesef. Gelelim bugüne yakın zamanda yapılan tahlilimi gösterdim dahiliyeye 6 di değer, Bana fertamir verdi ama yine bir tahlil yapalım dedi sonucu yazıyorum 1.7 ..sabah tekrar gideceğim. Acaba bana kan takviyesi yaparlar mi dersiniz?bu arada kirmizi et ciğer vsvsvsvs hicbir ise yaramıyor midemde emilim yapan yer yok.
Tüp mide yalnız başka işlemler yapıldı kacak olduğu için dr kendisi emilim yok artık dedi sadece demir icin degil hicbir vitamin konusundaTüp mideli misiniz gastrik bypass mı tüp midede emilim oluyor çunkü
Bilmiyorum ki yapılan testte ferrittin yazıyor =1.07Depo ve serum demir var. Sanırım sizinki depo. Serum düzeyi ne durumda?
Benim de 4 çıktı , doktor adet kanamam çok uzun sürüyor ve yoğun ya da pihtiliysa demir eksikliği yapar. Sürekli takviye gerekir .Kadın doğuma da gitmen gerekli dediÇok geçmiş olsunbenim de ferritinim çok düşük 6-7 çıkıyor ilaç kullanmayı bıraktığım anda düşüyor yok mu bunun bir çözümü
Çok uzun sürmüyor benimki ama sürekli eksiklik var bendeBenim de 4 çıktı , doktor adet kanamam çok uzun sürüyor ve yoğun ya da pihtiliysa demir eksikliği yapar. Sürekli takviye gerekir .Kadın doğuma da gitmen gerekli dedi
Bana da kadin doğuma da git ilaçla serumla yüklersek bile periotlarinda düşer onun hallolması lazim dediBenim de 4 çıktı , doktor adet kanamam çok uzun sürüyor ve yoğun ya da pihtiliysa demir eksikliği yapar. Sürekli takviye gerekir .Kadın doğuma da gitmen gerekli dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?