eyvah bosaniyorum

kartalkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
1.050
4
Öncelikle bunun gibi bir konuya henüz raslamadigimdan acma geregini hissettim.
Bende bu ara bosanma arefesindeyim ve okudugum kadariyla bosanmaya karar veren bir cok üyemiz var.
BU nedenle bu baslik altinda, biz bosanmak üzere olanlar olarak icimizden geleni yazalim rahatlayalim.
En azindan benim buna cok ihtiyacim var, sizin yok mu?

Zaten kendi konu başlıklarımızın altında her birimiz ayrı hikayemizi yazıyoruz ya arkadaşım.
Herkesin hayatı farklı,aynı başlık altında çorba gibi olmaz mı?

Zaten kendi konu başlıklarımızın altında her birimiz ayrı hikayemizi yazıyoruz ya arkadaşım.
Herkesin hayatı farklı,aynı başlık altında çorba gibi olmaz mı?

kismen haklisiniz ancak bu baslik altinda birbirimize direk destek olabiliriz. Örnegin kanunlar hakkinda, yasalar hakkinda.
Direk ulasim kolayligi diye düsündüm.
AMa tabi modlar da gereksiz görmesi halinde silinmesine bir mani yok :)

Silerler mi silmezler mi bilemem de kafa karışıklığı olur gibime geldi sadece.
Benim için nema problema!

hepimizin farklı farklı hikayeleri..ne kadar sürdü boşanman onu merak ettim seninde kısa sürmüş evliliğin dimi?

Silerler mi silmezler mi bilemem de kafa karışıklığı olur gibime geldi sadece.
Benim için nema problema!

bu ara cesur örneklere cok ihtiyacim var. Sanirim burda bu ayrilik safhasini atlatmis bayanlarimiz nasil atlattklarini yazsalar cok güzel olur.
Sadece bir fikir...

ben açtım davayı 1 kere mahkeme oldu 2. olcak temmuz 29 da gene atar mahkemin soğuk atmosferi...düşündükçe daralıyorum

peki nasil atlattin bu kabullenme safhasini? Nasil basardin ondan nefret etmeyi? Davayi acan kisi olarak bana ne tavsiye edersin?
ay biliyorum cok sordum ama napim, ben gün gectikce kötü oluyorum. Onu görmeye dayanamiyorum.

peki nasil atlattin bu kabullenme safhasini? Nasil basardin ondan nefret etmeyi? Davayi acan kisi olarak bana ne tavsiye edersin?
ay biliyorum cok sordum ama napim, ben gün gectikce kötü oluyorum. Onu görmeye dayanamiyorum.

ya canım bensenden daha farklı şeyler yaşadım..1,5 aylık evliyken eşimin gerçek yüzünü gördüm..bizim kötü olaylarımız oldu..karakolluk felan olduk..ilkgün tabi şoktaydım..yani hissiz..böle afedersin salaklaştım..korktum..tuhaf bi duyguydu..sonra boşanmaya karar verdim..çok zor oluyor ne kadar nefret etsende ama bölede hayat geçmiyecek dedim..gittim avukatla görüştüm dava açtım..sancılı sıkıntılı bi dönem..ailem çok destek oldu..çok dua ettim..bilmiyorum zaman zaman sıkıntı yaşıyorum ama napim..bunu yaşamam gerekiyor demekki dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…