Eyt ile ilgili...

eflinam

Guru
Pro Üye
7 Haziran 2012
5.019
1.618
40
Hanimlar eşim 31 Mart 2023 te eyt başvurusunu yaptı yani işyeri çıkış yaptı eşim eyt başvurdu ertesi gün işyeri geri alım yaptı ..aynı yerden 3 kişi başvurdu...bir arkadasi maaş almaya başlamış fakat eşim ve diğer başvuran arkadasinin hala beklemede gözüküyor...3,5 ay oldu ama hala birşey yok...iki kere SGK gitti eşim uzun sürer diyip gonderiyorlarmis...Allah'tan eşim çalışıyor ya çalışmayan birisi olsa...birde tanıdık vasıtasıyla işi erkene alıp maaş alanlar olmuş yani bundada mi oluyor dedim artık...sizinde çevrenizde bu kadardır bekleyip bu durumda olan var mı merak ettim açıkçası????

Evet hala bekleyenler var. Çok fazla emekli olan var ve bu işlemi yapan sınırlı SGK lar var. O yüzden uzun sürüyor. Maaşını başvuru tarihinden itibaren toplu alacak

Eyt li değilim. Ocak ayında normal şartlarda emeklilik başvurusu yaptım 1 bucuk ay sonra maaşım bağlandı. Eytli emeklilik başvurusu oldukça yoğun. o yüzden süreç uzamış olabilir. Hayırlı olsun bu arada. Rabbim sağlıkla harcamayı nasip etsin.

birde tanıdık vasıtasıyla işi erkene alıp maaş alanlar olmuş yani bundada mi oluyor dedim artık
evet ne yazık ki var
bizim işyerinde de çok kişi eytli kimisinin bi başvurduğunu bir de maaşını aldığını duyduk, hemen halletti işini çünkü SGK'dan tanıdık bulduk, kimisinin haftalarca ha bağlandı ha bağlanacak diye beklemesine şahit olduk

Allahım tüm emeklilere ve çalışanlara sağlıkla mutlulukla maaşlarını kullanmak nasip etsin inşallah.

Arkadaşın annesi 1 gün ile kaçırdı 1 ay ertelendi.surec hala devam ediyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…