- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Sonunda adet oldum yarın 5. denememe başlıyorum insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun, tedaviniz güzel sonuçlansın inşallahSonunda adet oldum yarın 5. denememe başlıyorum insallahhh
İnşalllaahh canm rabbim dualarımızı kabul eder. Çok zorlu bir süreçHadi hayırlı olsun, tedaviniz güzel sonuçlansın inşallah
Bende şubatta opu oldum ,nisanda dondurulmus embrıyo transfer oldum tutmadı.şimdi de boyle denıces bakalım dondurulmusu .hepımızınkı hayırlı olsun ınsallah .vardır inşallah bir hayır ,hayırlı olsun da yeterkı saglıkla nasip olsun da..beklemek zor gercekten .35 yasındayım yıllar cokhızlı gecıyor ,bazen bir telaşa kapılıyorum ama mevlam neyler neylerse gusel eylerÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun :) benim çikolata kistim var Kasım ayında tüp bebek yaptırdım yumurtalarım donduruldu. Hiç trasnfer olmadım 9 aydır. Kistim ilaçlarla büyüdü birde apse çıktı başıma. Doktor uzunca bir ara verdirdi. İlk lucrin iğnemi 25 Nisa’nda vuruldum. Son iğnemi ise 24 Haziran’da vuruldum. Hiç adet yaşamadım. Son iğnenin üzerinden tam 2 ay geçti adet olmadım yani. Bu hafta doktor randevum var bekleticekmi yoksa tarlusalla adrtmi gördürüp transfer hazırlığına başlayacağız bilmiyorum açıkcası :) benim ilk tüp bebek tedavim bu. Benimle başlayanlar son aylarında gebeliklerinin doğurdu doğuracaklar
Hakkımızda hayırlısı inş geç olsun güç olmasın diyoruz. Bende 26 yaşındayım bazen diyorum neden uğraşıyorum ki bu kadar eziyete değer mi ama bu duygunun hiçbir tarifi yokmuş daha anne olmadan anneyiz bence.Bende şubatta opu oldum ,nisanda dondurulmus embrıyo transfer oldum tutmadı.şimdi de boyle denıces bakalım dondurulmusu .hepımızınkı hayırlı olsun ınsallah .vardır inşallah bir hayır ,hayırlı olsun da yeterkı saglıkla nasip olsun da..beklemek zor gercekten .35 yasındayım yıllar cokhızlı gecıyor ,bazen bir telaşa kapılıyorum ama mevlam neyler neylerse gusel eyler
Bu surecte yani lucrın kullanırken baska ne kulkandınız ? Ben sadece folikasit okadarHakkımızda hayırlısı inş geç olsun güç olmasın diyoruz. Bende 26 yaşındayım bazen diyorum neden uğraşıyorum ki bu kadar eziyete değer mi ama bu duygunun hiçbir tarifi yokmuş daha anne olmadan anneyiz bence.
Hayırlı olsun ınsallah canımSonunda adet oldum yarın 5. denememe başlıyorum insallahhh
Hiçbişey kullanmadım canım öyle boş geçirdim. Kafandan at dinlen tatil yap gel dediBu surecte yani lucrın kullanırken baska ne kulkandınız ? Ben sadece folikasit okadar
Korundu mu peki bu surecte hamıle kalma sansımız var mıkıHiçbişey kullanmadım canım öyle boş geçirdim. Kafandan at dinlen tatil yap gel dedi
Canım ben korundum açıkçası korktum bu iğnenin etkilerinden. Hamile kalma ihtimali olurmuydu bilmiyorum hiç sormadım doktorada.Korundu mu peki bu surecte hamıle kalma sansımız var mıkı
Hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.Sonunda adet oldum yarın 5. denememe başlıyorum insallahhh
Hayırlı olsun tedavin. Güzel haberlerini bekliyoruz.Bende 2 gün önce adet ldum transfer hazırlığı başladı. Heyecanla geriye sayım başladı diyebilirim. Rabbim pozitif sonuclarimizi da haber vermeyi nasip etsin
En kısa zamanda nasip etsin rabbim.Bende ağustos da iğne oldum ama tutmadı bu ay yine gdcgm doktora kızlar ne. Bende nede eşimde bir sıkıntı yok canlar niye olmuyor bende bilmiyorum ya
Amin inşallah cnm bu ay çok ümitliyimEn kısa zamanda nasip etsin rabbim.
Teşekkürler insallahHayırlı olsun tedavin. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Herşeyin bir vakti var demek ki vakti degil canım. Herseyin hayırlısı ama en yakin zamandada olsun insallahBende ağustos da iğne oldum ama tutmadı bu ay yine gdcgm doktora kızlar ne. Bende nede eşimde bir sıkıntı yok canlar niye olmuyor bende bilmiyorum ya
Amin insallah cnmHerşeyin bir vakti var demek ki vakti degil canım. Herseyin hayırlısı ama en yakin zamandada olsun insallah