- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.315
- 31
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Benim yumurta gelişmeye başladığından beri akıntım oldu canım. Opudan sonra geçti anca.Canim benimde sen gibi yumurta catladigindaki gibi sivi akintim oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yumurta gelişmeye başladığından beri akıntım oldu canım. Opudan sonra geçti anca.Canim benimde sen gibi yumurta catladigindaki gibi sivi akintim oldu
Biz takviye kullandık 4 5 ay denedik ama olmadı. Bugün transferim yapıldı.Emodex kullansa esiniz morfoloji ve hareket icin 1 ay oyle deneseniz
3 yıl evli olmak lazım, 2 aşılama yaptırmış olmak lazım, 900 prim günü sizin yada eşinizin sigortası yatmış olması lazım, 23 yaşından küçük 39 yaşından büyük olmaması lazım kadının. Ben Ankarada gatada tedavi oluyorum.@canimmkendimm hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? Bir de devlette tup bebek icin sartlar neler? Basarisiz tup bebek denemesi yeterli mi mesela?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Haber edin bizi.Biz takviye kullandık 4 5 ay denedik ama olmadı. Bugün transferim yapıldı.
Mutlaka paylaşırım. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.Guzel haberlerinizi bekliyoruz. Haber edin bizi.
Amin bizde o vitamin ise yaradı 15 ay sonra. Dua ediyorum Allah im guzel haberlerle gelinMutlaka paylaşırım. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim inşallah.Amin bizde o vitamin ise yaradı 15 ay sonra. Dua ediyorum Allah im guzel haberlerle gelin
Cuma günü tekrar kan vereceğim yani 10.gun olacakTest günün 12.gün mü canım?
Artışa bakmak için bir daha ne zaman kan vereceksin?
Kızlar transferden kaç gün sonra duş aldınız?
Kesinlikle kanı bekle canım bende de yeni şey oldu çünkü kanda pozitif gördüm hamdolsunhatırladım aynı gün transfer olmuştuk benim 3.gün embryosu ama bugün idrarda negatifi gördüm bakalım kanı beklicem
gözünaydın canım katlanarak devam etsin inşallahKesinlikle kanı bekle canım bende de yeni şey oldu çünkü kanda pozitif gördüm hamdolsun
ben ertesi günü aldım canımKızlar transferden kaç gün sonra duş aldınız?
Valla 3 gün sonra duş alabilirsiniz yazıyo bana verilen kağıtta ama yarın alırım bende. İnternette yazıyordu ertesi gün alabilirsiniz diye.Hemen transfer sonrası eve gelince aldım duş.. benim Dr um normal hayatına devam edebilirsin dedi..
Bende öyle yapmayı düşünüyorum valla. Duramam zaten duş almadan.ben ertesi günü aldım canım
Kaliteli embriyoların oluşur inşallahArkadaşlar merhaba benimde bugun opu vardı 12 yumurta toplanmış ama dr 6-7 tanesi kullanacağımız durumda dedi yarin arayacaklar bakalım hayırlısı ne olacak
Tebrikler Darısı kalp atışını duymaya sonra da sağlıcakla kucağına almaya inşallahKızlar bugun 7. Günüm dayanamadım test yaptım sonuç bu ☺