Gebeliğe Hazırlık Eylül’de hamilelik müjdesi bekleyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Merhaba kızlar uzun zamandan beri deniyoruz ama maalesef olmadı en son dostinex kullanıyorum prolaktin yüksek çıktı folik asit de kullanıyorum sizler hamilelik için neler yaptınız ovülasyon dönemini de değerlendirdim bakalım hayırlısı ile bekliyorum ama umutlanmak da istemiyorum 😊😊

Merhaba bende 8 aydır olmuyor folik asit kullanıyorum bakalım ne olacak 1 çocuğum var ilki hemen olmuştu 5 sene önce 2.si olmuyor

Olursa ilk olacak bizimde heyecanla bekliyoruz sizin ne güzel varmış bir tane ilk gittiğimde doktor hayıt otunu söylemişti ama çok fazla kullanamadım tadı çok kötüydü

Bir sorununuz yoksa incir küfrünü kullanın ben bu ay ona başlıcam eşim içinde soğuk pres keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlu öneriyor birde ovülasyon takibi işte

Bir sorununuz yoksa incir küfrünü kullanın ben bu ay ona başlıcam eşim içinde soğuk pres keçi boynuzu kürü ibrahim saraçoğlu öneriyor birde ovülasyon takibi işte
İncir kürünü de araştırdım ama prolaktin yüksek çıktı incir kürü daha da yükseltiyormuş o yüzdem onu kullanmadım

kızlar bende tüm hormonlarımı vs vs yaptırıp yumurta takibini yaptırdım hereşye hazırlıklıyken geçen ay eşimin sperm testi kötü çıktı yinede ovulasyonla takip etttim denedim ve malesef hüsran :(
bir aydır eşimin yediklerine içtiklerine dikkat ediyoruz, ilacınıda kullanıyor.. bende herşeye rağmen birdaha ovulasyonla takip yapacm.. 2 gün önce reglm bitti.. yumurtlama gününü bekliyorum.. içimde tuaf bir umud var... olacak gibi hissediyorum... belkide bir aydır her türlü sağlıklı beslenme takviye ve ilaçları eşim aldığı içindir ama sebebsiz bir ferahlık... annelerin duası kabul olurmuş.. anne olanlar anne adaylarına dua etsin.. İnşallah Eylülde herkes burda mutluluktan gülücükler saçar karnındaki minik kelebekleriyle

kızlar bende tüm hormonlarımı vs vs yaptırıp yumurta takibini yaptırdım hereşye hazırlıklıyken geçen ay eşimin sperm testi kötü çıktı yinede ovulasyonla takip etttim denedim ve malesef hüsran :KK43:
bir aydır eşimin yediklerine içtiklerine dikkat ediyoruz, ilacınıda kullanıyor.. bende herşeye rağmen birdaha ovulasyonla takip yapacm.. 2 gün önce reglm bitti.. yumurtlama gününü bekliyorum.. içimde tuaf bir umud var... olacak gibi hissediyorum... belkide bir aydır her türlü sağlıklı beslenme takviye ve ilaçları eşim aldığı içindir ama sebebsiz bir ferahlık... annelerin duası kabul olurmuş.. anne olanlar anne adaylarına dua etsin.. İnşallah Eylülde herkes burda mutluluktan gülücükler saçar karnındaki minik kelebekleriyle
İnşalah bizde de eşim de bende yaptırdık testleri eşim in bütün değerler normal benim sadece prolaktin yüksek bayadır olmuyor doktor da neden olduğunu anlamadı artık olmassa ilaç tedavisine baslayacak

İnşalah bizde de eşim de bende yaptırdık testleri eşim in bütün değerler normal benim sadece prolaktin yüksek bayadır olmuyor doktor da neden olduğunu anlamadı artık olmassa ilaç tedavisine baslayacak
Merhaba bir sey soracağım her sey normalken ve müdahale edilecek bir sey bulamıyorlarken neden ilaç tedavisine başlıyorlar?

Merhaba bir sey soracağım her sey normalken ve müdahale edilecek bir sey bulamıyorlarken neden ilaç tedavisine başlıyorlar?
Çünkü bir yıl süresince olmadığı için doktor ilaç la tedavi dedi yumurtlama dönemlerini takip edip ilişki zamanını kendisi söyleyecekmiş o şekilde söyledi

Bende pcos yuzunden adet sorunu yasiyorum bu ay sonu adet olabilirsem Allahin izniyle insallah eylul ayini degerlendirip insallah hayirli sonuc aliriz artik hic umudum kalmadi ya inanmiyorum her ay husran yasaya yasaya :( Allahtan umit kesilmez derler ya insallah ummadigim anda cicek acar umutlar
Hepimize eylul guzel gelir insallah mujdeli gelir

Bende pcos yuzunden adet sorunu yasiyorum bu ay sonu adet olabilirsem Allahin izniyle insallah eylul ayini degerlendirip insallah hayirli sonuc aliriz artik hic umudum kalmadi ya inanmiyorum her ay husran yasaya yasaya :KK43: Allahtan umit kesilmez derler ya insallah ummadigim anda cicek acar umutlar
Hepimize eylul guzel gelir insallah mujdeli gelir
[/inşalhah hep umutla bekliyorum bekliyorum ama üzülüyorum

Merhaba bende 2 senedir bekliyorum sebepsiz infertilite maalesef . Eylül basında aşılama yaptiricam insallah adet olmayı bekliyorum . İnsallah gerek kalmaz bu ay hamile kalırım :)

Merhaba bende 22 agjstosda catlatma ignesi oldum 5 eylülde test yapacagim insallah bu defa banada isteyen herkezede kopkoyu cift cizgi görmek nasip olur.

Aranizda varmi catlatma ignesi kullanan ?

Bende Eylül ayından umutluyum bu ay çörekotu bal tarçın kürü yaptım ve soğan suyu içiyorum şuanda ovulasyon günlerimdeyim inşaallah güzel haberler alırız bu ay hepimiz ☺️

Back