• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1melegimolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.302
1.936
83
Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz

F fcevriye --> :anneadayı:
Sarayhelvasi Sarayhelvasi --> 4 Eylül :anneadayı:
ANNONA ANNONA --> 4 Eylül :anneadayı:
aysalk61 aysalk61 --> 19 Eylül :anneadayı:
D dusunceli kizz --> 22 Eylül :anneadayı:
K Kubra3037 --> 24 Eylül :anneadayı:
November 22 November 22 --> 26 Eylül :anneadayı:
Myhsa Myhsa --> 30 Eylül :anneadayı:
M mf.aysegul --> 2 Ekim :anneadayı:
safari_go safari_go --> 3 Ekim :anneadayı:
@YILDIS --> :anneadayı:
K Karabiber75 --> :anneadayı:
1 1melegimolsun --> 7 Ekim
Bebis27 Bebis27 -->11 Ekim
P Pelinimben --> 25 Ekim

Son düzenleme:
Canım benimde 4 Eylul tabi erken gelmezse 2 aydir erken geliyor bu ayda daha dun bitti hayırlısı diyelim regl skntimdan dolayı doktora gittim çocuk istediğimi de söyledim klomen verdi bugün 2. Günüm kullanmaya devam inşallah bu ay hepimiz için güzel olur

Canım benimde 4 Eylul tabi erken gelmezse 2 aydir erken geliyor bu ayda daha dun bitti hayırlısı diyelim regl skntimdan dolayı doktora gittim çocuk istediğimi de söyledim klomen verdi bugün 2. Günüm kullanmaya devam inşallah bu ay hepimiz için güzel olur
Bende 2 aydır erken oluyorum canım belkide havalardandır. Daha hiç ilaç kullanmadım sadece soğan kürü yapmıştım birkaç ay önce. Erken yumurtluyormuşum o yüzden doktor adetin 8. Günü gel dedi öyle gidip yumurta takibi yapacağız birde eşime sperm testi yapılacak hafta sonu.

Bende ilk defa ilaç kullanıyorum cnm dün kontrole gittim iste hep düzenlidir normalde iki ay üst üste 23 günde bir regl olunca rahat edemedim inşallah sizin sonuçlarda güzel çıkar bizde bu ay gün aşırı birlikte olmayı deneyecegiz hic kendimi strese sokmayacagim hayırlısı bakalım

Bende ilk defa ilaç kullanıyorum cnm dün kontrole gittim iste hep düzenlidir normalde iki ay üst üste 23 günde bir regl olunca rahat edemedim inşallah sizin sonuçlarda güzel çıkar bizde bu ay gün aşırı birlikte olmayı deneyecegiz hic kendimi strese sokmayacagim hayırlısı bakalım
Stres çok etkili deniliyor ama kafaya takmadan insan duramıyor. Bende isterdim bu ay hiç düşünmedim hamile kalmışım demeyi ama olmuyor :( Benimde 26 günde geldi. İnşallah eylül ayı uğurlu gelir bizlere

Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz

H Hakay3201 ---> 4 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
T tubiko35 --> 5 Eylül

Benide ekler misin canim bat 1 eylül bende soğan kuru yapıyorum ve ovulasyon testi aldim yumurta takibi yapacağım bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek insallah gerek kalmaz :)

Benide ekler misin canim bat 1 eylül bende soğan kuru yapıyorum ve ovulasyon testi aldim yumurta takibi yapacağım bu ayda olmazsa rahim filmi çekilecek insallah gerek kalmaz :)
Ekledim canım. Gebelik takvimini totem olarak mı oluşturdun? İnşallah gerek kalmadan bayramda çifte bayram yaşarsın hamile kalmış olursun

Kizlaaarrr inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir valla bol bol dua ve tevekkül vakti nasip kısmet artık :KK200::KK200::KK200: bayramda memlekette olacağız güzel haberlerin habercisi oluruz inşallah bayram üstüne bayram yapariz

Beni de ekler misin canım 1 1melegimolsun bat 14 eylül... Burda konuşarak bilgi paylaşımı yaparak beklemek daha iyi oluyor :) ovulasyon testi alıp denicem bu ay bakalım inşallah rabbim herkesi gönlündeki bebişine kavuşturur :)

Merhaba kızlar. Benim bat 13 eylül. 4. Deneme olacak bu sefer. Her ay ovulasyon testi ile takip ettim 4 aydır stresten heralde adetim çok düzensiz. Ve geçen ay ateş ölçme yönteminide denedim. Ama tutmadı. Bunları yaptıkça dahada stres oluyorum bu ay hiçbi şey yapmadan akışına bırakıcam. Burayıda çok takip etmeyeceğim bakalım bu ay ne olacak

Kızlar ekledim sizleride. Burda fikir alışverişinde bulununca iyi geliyor sanki. 1 ay siteden uzakta durdum stres yapıyorum diye o zaman da olmadı. Ben bundan önceki 2-3 ay ovulasyon testi de kullandım ama hamile kalamadım ondan sonra bıraktım. Var demek ki vakti zamanı Rabbim tarihlerimizin hepsinde mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah

Temmuzda kimyasal düşük yasadim agustosta o yuzden düşünmedim tekrar eylülde planlıyorum insallah hayirlisi olur beni de listeye alir mısınız kizlar

Bu arada daha agustos adetimi görmedim yani 24 ağustosta olacagim. Muhtemelen eylul adetim de 26 eylul olacak

Back