Çok fazla küçük şey almayın çok çabuk büyüyor
Dört takım yenidoğan, bol zıbın alın. İçine çorap giydirirsiniz ekstra. Benim oğlum eldivenleri hiç giymedi ama kendinden eldivenli olanlardan iki tane alınabilir çevirip takılan. Kimisi bolca şapka ve eldiven alıyor v giydirebiliypr yedekte bulunsun. Büyükçe müslimlerden alın hem yıkarken hem üzerine altına sererken kullanılır.
İçine zıbın alın 6 tane 1-3 ay. Kaka çiş kaçarsa yıkar serersiniz ihtiyaç ve büyüme hızına göre bi büyük boydan ya da uzun kolludan alırsınız. Tulumlar çok iyi oluyor doğar doğmaz üşür diye uzun kollulardan giydirdim ben hep. (Ağustosda doğdu) o minicik halleri çok güzel oluyor
üstüne giymedik yelek bulundurun kendiniz de muhakkak giyin ben hiç gaz problemi yaşamadım, yemeklere şimdiden kimyon eklemeye başlayın (yerken). Ağız bezleri doğum ve sonrası lazım oluyor. Emzik alın vermeyi düşünüyorsanız, ben bibs aldım doğduktan sonra verdik öyle aman aman emzikçi olmadı 6 aydan sonra neredeyse tutmadı bile ama çok minikken baya işe yarıyor. Yedekte biberon olsun emmezse diye, hastaneye götürün. Meme için lansiloh şart, başlarda avent şart. Sonra yara geçince meme pedi şart. Depend kendinize şart. Bebek bezi stoklarlar ama alerji yapabilir ben doğduktan sonra deneyerek kullandım. En iyisi prima premium care ama pahalı. Islak mendil stoklAyın uni baby yenidoğan. Alt açma bezleri iyi oluyor tek kullanımlık ama çok kirletince arıyorum hele doğunca yarısı bile yetiyor minicikler
bir süre kesip kullandım.
Önümüz yaz su içmeyi ihmal etmeyin. Hastanede vermişlerdi bana siz yanınıza alın rezene çayı iyi gelmişti (ameliyat sonrası için) kimisi kahve de içiyor ben içmedim bebeğin uykusunu bozar diye.
Bi de doğduktan sonra (yıkanmasa bile) ciltleri kuruyor muhakkak bebek için aldığınız yağı yanınıza alın rahatlasın yavrucuk. Has zeytinyağı bile olur.ben weleda kullanıyorum duşlarından sonra.
Aklıma gelenler bunlar sağlıkla kavuşun inş.