eylülde bebek planlayanlar

ya kızlar ben çoktan çalışıyorumdaa yok bişi:):):)...topiğinize bende gelebilrmiyimm:):):)yani belkim bende eylülde öğrenirim hamileliğimi..ay inşallah

canım sen ne kadardır calısıyorsun:)) bıde yaptıgın ozel bıseyler varmı bebek ıcıın formuller falan?

sorun deil canım ben anladım:)):ben yeniyim daha 4 ay çalıştım ama boşunaymış :):) özel bi formülüm yok çalışma günlerini değerlendirmek ve bebiş olması için okunan dualardan okuyorum...

günaydın kızlarrr:)
herkes nasıl ıyıdır umarım aabeyazmelek canım tatıldeymısın ohh ne guzel bızım yerımızede keyfını cıkart.

xtubisx canım sen nasılsın yumurtlama gununmu bugun emınmısın bazen ertesı gunude olabılıyor bekle bakalım bıraz benım ılk yumurtladıgım anda kasıgıma anı sancı gırer anlarım ozaman yumurtlama olur.ınsallah senınde bu ay olur guzel haberler verırsın bıze benım maalesef eylul planı suya düştü ankaraya doktora gıttım bırde orda doktora muayene olayım dıye doktor bana aralıgın sonuna kadar bebek dusunmememı ıstedı bızde tamam dedık gercektende bıraz vucudumun toparlanmaya ıhtıyacı var dusuklerden kan kaybından sonra kansızlık olmus bende bıraz sımdı tedavıye basladık bıraz vucudun kendını yenılemesı lazımmıs eylul degıl artık ama napalım ınsallah bu topıcı bırakmıycam ama beraber guzel haberler verıcez bırbırımıze.

slm kızlar bende mayıs ayında düşük nedeniyle kürtaj oldum.doktorum 2-3 ay gebe kalma dedi.gecen ay ilk adetimi oldum.bakalım bu ayda adet olduktan sonra çalışmalara başlıcaz.inş.eylül ayında yada ekim ayında çift çizgiyi görebilirim.

gecmıs olsun AYSENURCUM insallah bır daha yasamazsın ınsallh ıstedıgın tarıhte saglıklı guzel hamılelıkler yasarsın.ınsallah cıft cızgıyı en yakın zamanda gorursun.:)

gecmıs olsun AYSENURCUM insallah bır daha yasamazsın ınsallh ıstedıgın tarıhte saglıklı guzel hamılelıkler yasarsın.ınsallah cıft cızgıyı en yakın zamanda gorursun.:)

teşekkür ederim canım.uzun zamandır girmiyordum şimdi gördüm.iyi dileklerin için tekrar sağol

ben geldim kızlar nebersiniz moreller nasıl hadi eller havaya alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisçalışmalar başlasın..:dance::dance::dance:

ayşegül geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın..
arzuerturk canım sen çoktan test yapmışsındır ne durumdasın insan yazmazmı?
krizantem tatil bitti geldik zor oldu iyidik hele ramazanda annem sahuru hazırlıyor yırtıyordum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…