eylülde bebek planlayanlar

evt ya buna kesınlıkle katılıyorum bende pco var hamıle kalmak ıcın sogan suyu uyguladım ama ssevıncım 1 ay surdu ama gercekten vardır bı hayır yanı:Saruboceq: bende agustosun 22 sı gbı adet grmem gerekıyor adetımın 3.gunu gdp hormon testlerımı yaptıırıcam tekrar.Allahıma sukurler olsun hamıle kalabılıyoruz

sagol canım benim sanada geçmiş olsun inşallah allahım saglıklı hayırlısıyla kucagımza aldırmayı nasip eder...

hoşgeldin canım inşallah rabbim hayırlısın versin...

amin canım geçmiş olsun inşallah sonuçların umarım temiz çıkar

aabeyazmelek canım yeni topic açmışsın hayırlı uğurlu olsun yeni topic başta sana ve bana olmak üzere isteyen herkese bebişler getirir inşallah bu topicten haberleşiriz artık

ya canım bende pkoluyum acaba denesemmi şu soğan suyunu ama tadı çok kötü ya bi kere denedim sadece iki gün içebildim adetin kaçıncı günü başlıyosun şu soğan kürüne ilaç kullanırken de yapılıyomu acaba bilgin varmı
ayyyy ne kadar çok soru sordumkaydirigubbakcemile2:1hug:

esmacım dene bence dogal antıbıyortık sonucta eger ılaca etkılesımı olsaydı yemeklerımızdede kullanmazdık ıcerıyı cok guzel temıslıyor adetının bıttıkten sonra baslıyosun 15 gun sabah aksam yemeklerden 15 dk evvel ıcıyorsun tadıda kotu ama sonucta saglık bıtanem dene bence yarıdada bırakma sonuna kadar ıcmenı tavsıye ederımmmm

bakalım canım adet olursam ilk günü başlıycam inşallah 15 gün içebilirim:bbo:a.s.

kızlar bugün adet oldum çok şükür düşükten sonra 45.günüm... çarşamba günü kan tahlillerimi yaptıracağım umarım sorun çıkmaz... sizlerde durum nasıl arkadaşlar

canım gözün aydın olsun inşallah tahlillerinde temiz çıkar haber vermeyi unutma
bende haziranda dogum yaptım daha adet olmadın bende meraktayım insanın adetini bilmemesi ne kadar kötü ya..

kızlar bende düşükten sonra adet oldum bugun 3. günüm tam 1 ay önce düşük yaptıgım gün adetim geldi cok mutlu oldum ama hormonların degıstıgınden herlade hıc kendımı adet olacakmıs gııb hıssetmedım hadı bakalım FBSENkaldı 1 ayımız ınsallah onuda gecırdıkten sonra bebeişlerimize ınsallah kavusuruuz hayırlısıyla.
aabeyazmelekcanım ınsallah sende bır an once reglını olursun bende gercekten merakla beklıyodum ne zaman olucam bı sorun olucak ta rahımde olmıycammı dıye ama olunca cok mutlu oldum esım sasırdı ınsan adet olunca sevınırmı dıyo valla sevındım dedım.

canım 40 başı olmayasın normel adetnmi bende 40 çıkmadan adet oldum ama şimdi bu ay beklemedeyim inşallah olursam bende sevinicem

canım gözün aydın olsun inşallah tahlillerinde temiz çıkar haber vermeyi unutma
bende haziranda dogum yaptım daha adet olmadın bende meraktayım insanın adetini bilmemesi ne kadar kötü ya..

evet ya gerçekten adet gününü bilmemek kötü biz pkolular hep böyleyiz işte günümüz geçse bile hamilelik şüphesi duyamıyoruz bile:sinifsinif:senağlama

yok canım benımkı normal adet 40 bası degıl.ınsallah sende bı an once olursun.

inşallah

geçmiş olsun tatlım,ben eylül düşünmüyorum ama,beklemedeyim artık enzman nasipse ozman olsun.. ziyaretinise gelmek istedim..

sagol güzelim öyle allahım hayırlı ve saglıklı göndersinde biz beklemeyede razıyız
buyrunnnnnnnnnbekleriz herzaman

evet ya gerçekten adet gününü bilmemek kötü biz pkolular hep böyleyiz işte günümüz geçse bile hamilelik şüphesi duyamıyoruz bile:sinifsinif:senağlama

allahım inşallah sizlerede verir canım benim

ben burdayım canım ama topicimize pek gelen yok:umursamaz:
keyıfler bende bıraz karısık ya bır dahakı hamılelıgım sorunsuz olsun ınsallah dıye arastırma yapıyorum doktorla konsuyorum ama bılmıyorum ya kafam cok karısık???
bende kan pıhtılasması var ve hamıle kalınca ıgne olmam gerekıyo ama ıste bu ıgnenın zamanı konsuunda doktorumla pek anlasamıyoruz bende aynı acıları yasamak ıstemıyorum ama bakalım napcaz bellı degıl durumlar?
ee sende nasıl keyıfler canım?

evet ya kimse gelmiyor neden acabamafoldumben
canım içini ferah tut inşallah sorunsuz bir gebelik ve sonunda bebegimizi kucagımıza alıcagız inşallah bizde :1hug:
bende tatile gidiyorum cuma günü 30 dönücem kısmetse morelim yüksek bir şekilde dönücem kısmetse hazır olarak :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…